Citat:
În prealabil postat de vidoveczandrei
ideea este ca cei care conduc Biserica va hotara daca il va da afara sau nu,dar va rog sa nu judecati preoti ca nu toti sunt asa,ai grija ce faci.
|
Ii doresc acestui aproape al meu sa nu il dea afara pentru ca nu merita si este o persoana foarte buna, oricum ii dau pe preoti afara daca fac prostii mari de genul divort si chestiuni de genul asta, ca altfel toti teologii is cu net-ul si toti sunt pacatosi desi apar ca ingeri, asta inclusiv eu cea mai pacatoasa! Oricum, va spun ca odata m-au exasperat acesti oameni , ca-s mai multi care s eocupa cu asa ceva si toti preoti si fac misto de altii pe net la greu, asa ca odata dupa ce m-au exasperat la maximum cu misto-ul si batjocura lor pe net dupa ce eu merg la om si ma spovedesc la el, preotul respectiv vine pe net si-si bate joc de mine, asa ca odata am mers la un monah cu rang inalt si i-am zis ca nu e normal eu sa ma spovedesc la un preot si el sa faca ceea ce face pe internet, sa scrie numai chestii macabre si ce mi-ar dori el mie si ca-s nebuna, proasta, cat de mult rau imi vrea el mie, etc. si acel monah m-a intrebat ca cum ii cheama pe acesti "domni", sa-i spun exact numele lor, iar eu nefiind o paracioasa din fire, normal ca am zis, nu dau nume pentru ca nu vreau sa fac rau la nimeni si eu nu sunt o paracioasa ca sa pateasca altii rau din cauza mea, m-a intrebat daca sunt mai in varsta sau mai tineri am zis ca nici tineri nici batrani si ca eu vreau sa spun ca oamenii astia m-au smintit intr-un hal fara de hal de in viata mea nu mi-am facut atatea pacate de cand cu povestea asta! deci eu una nu sunt genul care merge cu fofarlica dar atunci au facut atat de tare misto si batjocura de mine mai ales cel la care m-am spovedit incat efectiv am mers cu gandul asta ca sa-i spun acelui om sa faca ceva dar efectiv nu imi place sa dau nume si nici nu o voi face si desi a insistat sa merg la spovedanie mai des nu m-am mai dus la el deloc si la spovedesc aiurea une apuc nu-i cunosc pe nici unul la care ma spovedesc si nici nu ma intereseaza numele lor pentru ca eu una cu chestia cu "duhovnicul" m-am lecuit ca duhovnicul dupa ce imi ranjeste in fata si ma indeamna sa nu mai fac, pe la spate isi bate joc in ultimul hal de mine pe net si scrie toate pacatele pe care i le-am spus la sovedanie si mai face si misto de mine spunanadu-mi ca-s nebuna si depresiva etc. bataie de joc in toata puterea cuvantului! asa ca cu "duhovnicii" m-am lecuit asa de tare ca suflu si-n iaurt pana ce sa mai am incredere intr-un alt duhovnic de genul asta!