Ma gandesc ca acest om sufera de o singuratate cronica, nu are cu cine discuta si internetul ii distruge constiinta incet dar sigur prin libertatea ce i-o ofera din moment ce poate sa scrie asemenea fantezii macabre, omul e inclinat mai mult ca sigur spre extreme periculoase si e in stare de orice, fiind chiar un monstru. Ma gandesc ca poate ca daca ar darui din golul sau sufletesc vorbind la spovedanie cu cineva, poate ca s-ar ajuta si el pe el insusi pentru ca efectiv nu e normal asa ceva, nu este normal degeaba va comportati ca si cand ar fi normal, un om care descrie cu lux de amanunte cum nu stiu cine a omorat pe nu stiu cine si ce ar face el si ce a facut oamenilor, ca i-ar omori, cum si explicatii de genul asta indica clar faptul ca omul a deraiat-o total, absolut total si ca toate aceste nopti de nesomn si intoxicarea creierului cu toate prostiile de pe acest internet poate efectiv sa duca la afectarea creierului uman! Poate ca daca ar avea pe cineva sa discute, dand sfaturi, asa s-ar tamadui si el, vazand ca da sfaturi ca cineva sa faca ceea ce el nu face, ar constientiza, ma gandesc, plus ca ar avea cu cine comunica spre a scapa de cursa asta blestemata si diavoleasca a libertinajului pe net, unde gasesti toate spurcaciunile macabre de pe lumea asta!
Eu as vrea sa-l ajut pe omul asta ca simt, inutitia mea imi spune ca efectiv a luat-o pe ulei cu psihicul si exagereaza cu munca, cu nesomnul, cu alcoolul, cu cafeaua, sex non-stop, malahie dependente nocive de genul asta!
Ma ingrijoreaza toate astea si stiu sigur ca nu sunt lucruri normale! Cat se poate de clar!
|