Citat:
În prealabil postat de ap2010
Prin exemplificarea faptelor bune nu se urmareste dovedirea superioritatii cuiva,ci pur si simplu se arata cum poti fi de folos altuia.Acest lucru nu inseamna nici lipsa de modestie,nici autosuficienta.Poate sunt oameni care vor sa ajute pe altii si nu stiu cum,au posibilitatea de a afla citind de aici,crezi ca e imposibil?Sau crezi ca cel care se bate cu pumnul in piept si zice"iertati-ma fratilor ca eu sunt cel dintai pacatos"e mai crestin decat altul?
|
Cred ca nu ai inteles bine.Mantuitorul spune clar sa nu trambitezi ceea ce faci.Daca va convine din partea maea nu aveti decat sa va suneti fac aia si fac aialalta .Ma rog ca si traditie 1 sunteti cam pe dinafara deci crestinismul nu consta in fapte.Eu cand vorbesc sunt destul de documentat si stiu ce spun voi faceti cum doriti insa pe viitor mie sa nu mai imi atragi atentia ok?Mai bine ai pune in balanta sf scriptura cu sf traditie si afla rezultatul .Atunci vei intelege ce am spus .Primul pas spre vai cat de buni suntem e sa trambitam ce facem .Faceti aceasta in discutii private nu in vazul lumii .