Citat:
În prealabil postat de iustin10
Adevarul acestor cuvinte nu este cu nimic micsorat,daca la tine nu s-au indeplinit.
Caci nu s-a incheiat viata ta ca sa zici ca Dumnezeu nu ti-a dat nimic. Poate El mai asteapta,poate starea ta de acum nu iti permite sa primesti mai mult.
Orice cuvinte eu le judec prin reversul lor.Ai cerut si nu ti s-a dat .Bunn !
Dar daca nu ai cere nimic,crezi ca vei primi ceva,crezi ca vei obtine ceva vreodata?
NUuuu.Pentru ca nici macar nu vei sti ce vrei sa obtii !
Simpla cerere te ajuta chiar si pe tine,ca sa stii ce vrei.Deci sper ca am demonstrat ca, Cuvantul e adevarat.Doar daca ceri ,primesti.
Asa ca cere in continuare,dar ai grija la ceea ce ceri,poate ca nu ceri ceva folositor pentru tine.
|
Mi s-a intamplat si mie sa cer si sa imi para ca Dumnezeu nu ma aude. Dar nu mi-am pierdut increderea. Am continuat sa ma rog si sa astept cu rabdare. Da, Dumnezeu ne aude, dar El stie cand hotaraste sa ne dea, sa ne ajute - daca intradevar este spre folosul nostru.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
|