View Single Post
Vechi 27.10.2010, 10:19:13
Ana-Maria N's Avatar
Ana-Maria N Ana-Maria N is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionut12 Vezi mesajul
Doamne ajuta frati crestini
eu am cerut de la bunul dumnezeu si nu mi s adat mai nimic
am batut la usa nu in zua de azi nu mi sa deschis
nu stiu exact la ce sa referit dar uite ca mie nu ma ajutat aceste cuvinte a lui iisus hristos
si vb aceea nu am cerut case multe sau bogatii sau sa fiu cela mai frumos sau cel mai intelept
lucruri simple care nu mi sau dat
iar in legatura cu bateti si vi se va deschide in zia de azi nu prea mai este valabil
pt ca si crestinii sunt mai putini chiar f putini

De ce acuzi pe cine nu trebuie? Dumnezeu e bun si daca ceri ceea ce este bine pentru sufletul tau (sa ceri sa-ti dea linistea sufleteasca, sa ceri sa-ti fie ajutor pentru a-ti iubi aproapele si pe cei ce-ti fac rau, sa ceri sa puna bunatatile Lui in inima ta : mila, rabdarea, dragostea, sporirea credintei, etc.) nu iti va refuza rugamintile. Cauta intai Imparatia lui Dumnezeu si restul ti se va adauga. Noi singuri nu putem face nimic bun, se alege praful de tot. Daca nu ceri ce trebuie, ce este bine pentru sufletul tau, atunci El nu te asculta. Iar de te va asculta, fiindu-I mila de tine, si iti va da ceea ce ceri, stiind totusi ca nu este ceea ce tie iti trebuie, crede-ma ca vei plange si mai tare, te vei adanci si mai mult in deznadejde. Cere doar sa cerceteze sufletul tau si sa-ti dea El ceea ce este bine.

Ce tata nu ar da ceea ce este mai bine pentru copilul lui? Totul este sa accepti ca El sa-ti fie sprijin.

In plus: crezi ca numai tu ai necazuri? Nu trebuie sa ne vaitam atunci cand nu este cazul. Sunt altii mult mai amarati: O familie a fost data afara din casa, cu copii, cu mobila, cu aragaz....cu tot, tot....si cu toate aceste lucruri s-au mutat in parc...isi gatesc acolo, isi traiesc viata acolo...In cazul asta ei ce ar fi trebuit sa faca? Sa se omoare? Nu....Dumnezeu, stie El ce face...si pentru ce...si cat timp. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa nu deznadajduiesti. Este cea mai puternica arma in mainile vrasmasului.
Reply With Quote