Citat:
În prealabil postat de Doriana
Tu zici asa, mai, fight, mai, dar daca ai sti cat de tare arde iadul si ce cumplit este acolo, nu ai dori asta nici celui mai mare dusman al tau. Ai lupta toata viata sa salvezi chiar si sufletele acestor pacatosi care au fost atat de inconstienti ca sa faca ceea ce au facut. Ai plange cu lacrimi de foc pentru pocainta lor. Caci mila biruieste judecata si cat timp este viata este o sansa si pentru nenorocitii acestia. Doamne-ajuta!
|
Din nou dovadă de lipsă de adevărată credință !! Eu nu am spus să îi bage pe ăia în iad, de acest lucru se va ocupa Stăpânul Bisericii, Dumnezeu, ci să îi excludă pe viață din Biserica Ortodoxă Română și să îi anatematizeze, pe urmă facă Dumnezeu ce-o vrea cu ei.
Pe de altă parte există păcate și păcate. Biserica Ortodoxă întotdeauna s-a rugat pentru conducătorii țării; au existat deasemenea multe inițiative din partea Bisericii precum și din partea societății civile pentru a convinge conducătorii să ia anumite măsuri datorită situației dezastruoase. Cu alte cuvinte, nu s-au făcut doar rugăciuni, ci s-au făcut și acțiuni efective de "lobby" fie direct din partea Bisericii, fie din partea societății civile de inspirație eclezială, însă toate au fost în zadar: ticăloșii și sistemul ticăloșit nu a vrut să se lase. Aici nu vorbesc despre ucidere de om, care e un mare păcat, aici vorbesc de ucidere în masă: în această situație nu poate exista iertare, nimic. După cum spunea sfântul apostol Ioan există păcate pentru care Biserica nu trebuie să se roage; toți cei despre care am vorbit, la care s-ar mai putea adăuga și alții, au comis sau au îngăduit un sistem de ucidere în masă, de genocid, ori în acest caz nu putem vorbi despre rugăciuni pentru asemenea satane. Acesta este un exemplu de păcat despre care sfântul apostol Ioan ne-a spus că nu trebuie să ne rugăm, ca Biserică mă refer.