View Single Post
Vechi 26.10.2010, 22:20:29
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Da, este o atitudine extremista...Daca mai adaugi la acestia si femeile care au facut avort si pe cele care au incurajat avortul, plus barbatii care nu s-au opus acestor initiative in casa lor, vei constata ca BO ramane cam fara enoriasi. Ca sa nu mai spunem ca de acei parlamentari depinde BO ca organizatie.
Oricum, ar trebui macar opriti de la impartasanie un timp.
Cred că totuși superficialitatea, ca să nu zic ușurătatea, probabil te face să tragi asemenea concluzii penibile !! Nu am vorbit aici de un avort sau două, ci de aceia care, aflați în posturile pe care le-am menționat, au asigurat existența și funcționarea unui sistem de ucidere în masă, practic a unui sistem de genocid. Pe de altă parte, cei și cele care au îngăduit avortul au, în cazul în care au avut vreo remușcare de conștiință, propriile lor canoane de pocăință, precum și propriile lor canoane și pedepse date direct de la Dumnezeu. Bineînțeles că și ei sunt vinovați, însă aici vorbeam despre sistemul de ucidere în masă.

Biserica Ortodoxă Română nu depinde de nici un parlamentar, ea depinde de Dumnezeu și de credincioșii ei !! Practic vorbind, finanțarea de sorginte bugetară publică a Bisericii se face tot din banii contribuabililor ortodocși, tot din impozitele și taxele pe care ortodocșii le plătesc statului. Odată cu o eventuală tăiere sau reducere semnificativă a finanțărilor de la Bugetul Statului trebuie să survină implicit și în mod necesar o scădere a taxelor și impozitelor plătite de contribuabilii de religie ortodoxă așa încât credincioșii să aibă fonduri pentru a finanța activitățile Bisericii.
Reply With Quote