Citat:
În prealabil postat de antoniap
Nu ma aflu pe forumul crestin-ortodox pentru a discuta cu catolici,
|
Tocmai de aceea v-am sugerat ca puteti sa nu participati la discutie, daca nu doriti
Citat:
deci nu incepe matale sa-mi spui cand sunt libera si cand nu.
|
Dar sunteti libera, indiferent ca spun eu sau nu. Eu nu faceam decat s va aduc aminte, de vreme ce o discutie la care participa si catolicii va indispune, ca nu sunteti obligata sa discutati.
Citat:
Nu te intereseaza nimic altceva decat sa faci prozelitsm catolic mai mult sau mai putin evident. Daca am atras atentia asupra incercarii de a ni se impune o ascultare de tip catolic, am facut-o pentru ortodocsi nu pentru tine.
|
Vad ca mai nou sunteti si cititoare de ganduri (sau cel putin va inchipuiti).
Sa fereasca Dumnezeu de asa convertiti. VA ROG DIN SUFLET sa nici nu va ganditi la a trece la catolicism.
Nu de alta, daca ati face-o, ati ajunge, mai devreme sau mai tarziu, la genul de catolicism care corespunde cu genul de ortodoxie pe care il practicati - exponentii acestuia se pot vedea in linkurile postate de catre Miha-Anca mai sus - razvratiti impotriva Bisericii, conspirationisti, sede-vacantisti. Avem si noi falitii nostrii, multumim frumos, si nu dorim sa adaugam la ei.
Totusi, dincolo de pretentiile de clarviziune, nu pot sa nu remarc o fractura de logica in argumentatia dumneavoastra. Cum anume ati ajuns la concluzia ca incerc sa fac prozelitism, cand in discutia pendinte
eu am luat apararea ierarhiei Bisericii Ortodoxe Romane si am incurajat ascultarea fata de aceasta Biserica ?!!!