Citat:
În prealabil postat de heaven
Pot sa iti spun doar ca de ceva vreme,sunt anumite persoane care stiu mai multe decat noi si isi fac provizii,hrana,medicamente,echipamente de munte,cauta locatii sigure,se antreneaza pentru tehnici de supravietuire etc
Deasemenea,in alte tari se construiesc de mult timp orase subterane extem de complexe,se pare ca unul exista si la noi in Bucegi.
Ce va veni,nu se stie foarte sigur,cel putin nu de catre omul de rand,dar Dumnezeu sa ne aiba in paza Sa!
|
Acele persoane nu stiu mai multe, insa
cred mai multe. Eu sunt unul dintre ei, pentru ca nu ignor profetiile Sfintilor si Cuviosilor care ne-au avertizat dinainte despre perioada imediat urmatoare. Perioada asta se aseamana cu cea dinaintea Potopului, cand Noe era considerat un nebun.
Deocamdata sunt la capitolul 1, ma interesez de conditiile de supravietuire, invat, cumpar miere de albine si altele. Urmeaza sa-mi iau biciclete, echipamente pentru munte, cutit de vanatoare samd. Incerc sa ma impartasesc cat de des pot, pentru ca postul urmator este intotdeauna prea departe si nu exista nici o garantie ca atunci lumea va fi la fel de "normala" ca astazi.
Stiti vorba aia, ca Dumnezeu iti da, dar in traista nu-ti pune. Iar fiecare doarme asa cum isi asterne.