@paradosis
Dragul meu, nu stiu de pe ce lume ai aparut, dar cred ca te-ai ratacit pe undeva. Filozofia nu este data oricui, iar tu mi se pare ca iti iei prea in serios "calitatea" de critic,(ghilimelele nu sunt puse cu rautate, ci cu intentia vadita de a nu ti-o recunoaste) atat timp cat esti total rupt din context.
Nu vreau sa fie considerata o ofensa (iar daca totusi este, mi-o asum si gata) dar constat ca sunt anumiti useri carora li se potriveste perfect: "Sa vorbeasca si nea Ion, ca doar si el e om!" Poate cand ne adresam unui user oarecare, mai intelegem subiectivismul si rautatea, dar ca sa abordezi un preot sub aceasta forma, dandu-te si ortodox model, mie mi se pare ca ceva nu este in regula, la "mansarda"!
N-o sa ne apucam acum sa facem analiza pe text ca sa intelegi tu mai bine rationamentul expus de parinte. Ceilalti au inteles de-atunci ce-a vrut sa spuna si nici nu era nevoie de desene. Oricum ar fi, inainte de a-ti pune in practica astfel de revelatii, eu zic sa te straduiesti sa insisti asupra ideii in sine, si nu sa te limitezi la franturi de vorbe, pe care sa le pui sub tirul gloantelor. Nu e deloc ortodox!
|