Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
In orice caz , fara a glumi sau a incerca sa exagerez, va spun ca sunt uluit vazind oameni care pina mai ieri pareau crestini sadea iar astazi ma crucesc de ceea ce pot perora ! Este f. mult de surprinzator . Domnule, parca as fi intr-o nebunie care nu se mai termina !!
Cind toata lumea stie ca pina nu te vei smeri pina la iadul rabdarii si pina nu te vei despatimi de propriul eu ,imbicsit de pacate absolut nebanuite, nu vom putea intra in imparatia cerurilor . Pina nu-ti vei taia toate formele mindriei si stimei de tine , de multe ori nebanuite, si nu te vei desburuiena , pina nu vom fi la suflet precum pruncii nu vom intra in imparatia cerurilor.
|
Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Domnule, sunt putine lucruri mai nocive pe lume decat complexele si frustrarile imbracate in haina fanatismului religios.
Daca dumneavoastra nu va iubiti pe sine insiva, lasati-ne macar pe noi sa ne iubim, si sa va iubim, dar pentru ca suntem oameni supusi greselii, ajutati-ne sa va iubim - incepeti prin a inceta sa aruncati cu pietre in noi. Oamenii care arunca cu pietre sunt greu de iubit, de catre altul sau de catre sine.
|
Dumneata, domnule “crestin”, pe-a cui credinta o marturisesti, pe-a infailibilului de la Vatican sau pe a lui Hristos?
“Oricine voieste sa vina dupa Mine SA SE LEPEDE PE SINE.” (Marcu 8:34)
“Daca voieste cineva sa vina dupa Mine, SA SE LEPEDE PE SINE, sa-si ia crucea in fiecare zi si sa-Mi urmeze Mie. (Luca 9:23)
“Daca vine cineva la Mine si nu uraste pe tatal sau si pe mama si pe femeie si pe copii si pe frati si pe surori, CHIAR SI SUFLETUL SAU INSUSI, nu poate sa fie ucenicul Meu.” (Luca 14:26)
“NU MAI TRAIESC EU, ci Hristos traieste in mine” (Galateni 2:20)
“Sa va dezbracati de vietuirea voastra de mai inainte, de omul cel vechi, CARE SE STRICA PRIN POFTELE AMAGITOARE” (Efeseni 4:22)
“Sunt om cu buze spurcate si locuiesc in mijlocul unui popor cu buze necurate.” (Isaia 6:5)
“Va veti aminti acolo de caile voastre si de toate faptele voastre, cu care v-ati intinat si va veti dezgusta singuri de toate nelegiuirile voastre, pe care le-ati facut”. (Iezechiel 20:43)
Iata si doua intrebari la care nu astept raspuns:
Unde, domnule avocat al Diavolului, vorbeste Sfinta Scriptura de iubire de sine?
Marcu, Luca, Pavel, Isaia si Iezechiel au fost si ei fanatici religiosi complexati si frustrati?