View Single Post
Vechi 25.10.2010, 18:02:35
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Pot sa iti spun doar ca de ceva vreme,sunt anumite persoane care stiu mai multe decat noi si isi fac provizii,hrana,medicamente,echipamente de munte,cauta locatii sigure,se antreneaza pentru tehnici de supravietuire etc
Deasemenea,in alte tari se construiesc de mult timp orase subterane extem de complexe,se pare ca unul exista si la noi in Bucegi.
Ce va veni,nu se stie foarte sigur,cel putin nu de catre omul de rand,dar Dumnezeu sa ne aiba in paza Sa!
Hm! Imi amintesc cum Ceausescu a indraznit sa creada ca bunkerul il va putea ajuta sa supravietuiasca la nevoie!... A indrazni sa te consideri "ales" mi se pare o sfidare la adresa lui Dumnezeu. El este singurul care va dispune pe cine si cum il va salva. Iar singura sansa pentru salvare nu este nici banul, nici geniul inteligentei artificiale, nici relatiile politice, nici nepotismul, ci deschiderea larga a portilor sufletului prin care sa intre Dumnezeu cu tot alaiul ceresc. Orice altceva in afara smereniei si rugaciunii, este risipa si amagire!
Reply With Quote