Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Vuiesc televiziunile de emisiuni care ne invata sa supravietuim in conditii-limita. Dar si ziarele. Am citit articolul de mai jos si, la sfarsit, un cititor se intreaba: "frate,da ce se intampla cu atatea emisiuni si firme de “supravietuire”.Ne paste vreo apocalipsa si noi nu stim???"
|
Sti trebuie sa scoatabani din ceva plus ca paranoia armaghedonului ia cam cuprins pe americani englezi si inca cativa si in idioatenia lor ei cred ca vine sfarsitul lumii prin meteorit care o sa cada era glaciara si deja construiesc buncare unde sa mearga oameni alesi prin selectie unde sa depoziteze seminte unde sa traiasca pana trece urgia .

e un fel de a scoate bani din nestiinata omului mai ales ca americani australienii nu mai stiu sa gandeasca singuri lor treebuie sa li se spuna cum sa faca anume lucruri la televizor .Am ramas mut cand am vazut de exemplu la top gear ca pe un lamborghini nu a fost capabil sa monteze un plafon de panza si concluzia a fost ca acoperisul masinii e o prostie .Asa ca treci peste nu merita atentie .Chiar daca se intampla ceva mai rau o calamitate Doamne fereste romanul nu cred ca are nevoie de lectii de suparavietuire ma rog nu cele de pe Discovery unde zapacitu ala mananca tot felul de porcarii