View Single Post
Vechi 25.10.2010, 17:05:32
Ana-Maria N's Avatar
Ana-Maria N Ana-Maria N is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dancapitan65 Vezi mesajul
As fi putut sta fara o partenera, fireste, asa cum am stat un an, mai stateam cate zile mi-ar fi dat Dumnezeu. Dar asa a fost sa fie. Ne iubim foarte mult, desi ne vedem rar, caci nu stam in acelasi oras. Nu mai suntem tineri, avem peste 40 de ani, sa zicem ca ce ne leaga e dragostea trupesca.
Deci, ca sa scurtez postarea, daca eliminam impacarea cu fosta sotie, ceea ce imi ramane de facut, asa cum rezulta din postarile voastre, ar fi ca ori sa renunt la prietena mea, ori sa treaca ea la ortodoxie.
Toate cele bune,
Dan
O precizare, pe care sa o cantaresti tu insuti : starea de ' indragostire ' dispare in timp, iar daca ' dragostea trupeasca ' va unit...sa stii ca nu va rezista. Gandeste-te bine daca chiar se merita...Alt sfat nu iti pot da, pentru ca e simplu de dat sfaturi, atata timp cat nu traiesti tu insuti situatia.

'' Adevarata fericire este aceea care izvoraste din sufletul ce se afla in pace cu Dumnezeu si cu propria lui constiinta, si nu aceea pe o intalnim ocazional, ca sa ne paraseasca in urmatoarea clipa si din care noi sa furam putin, ca sa pacatuim astfel si mai mult prin acest jaf.'' ( Arhimandrit Serafim Alexiev )

Last edited by Ana-Maria N; 25.10.2010 at 17:10:04.
Reply With Quote