Citat:
În prealabil postat de gabriela8
Multumesc de incurajare! Mereu am considerat ca trebuie sa lupt si ca nimic nu e intamplator. Am fost si la pr Proclu si la Pr. Iustin si la multi altii din tara. NU am stat degeaba si nu m-am lasat invinsa de cel rau pentru ca mi-e tare ciuda pe diavol! Pr Proclu mi-a luat capul in palme a fost atat de parintesc si plin de sfaturi, l-am simtit foarte aproape si foarte implicat. Si de altfel toti parintii cu care am vorbit, nimeni nu mi-a spus ca trebuie sa o iau la sanatoasa ceea ce mi-a dat putere sa merg inainte! Dumnezeu stie de ce a ingaduit sa intalnesc acest baiat eu incerc sa fac ce pot si bineinteles ca tot Dumnezeu hotaraste, eu doar vreau sa implinesc partea mea!
|
Sa te ajute Dumnezeu sa iei hotararea cea mai inteleapta si de folos pentru amandoi.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
|