Subiect: Va rog o parere
View Single Post
Vechi 23.10.2010, 20:11:32
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Multumesc de incurajare! Mereu am considerat ca trebuie sa lupt si ca nimic nu e intamplator. Am fost si la pr Proclu si la Pr. Iustin si la multi altii din tara. NU am stat degeaba si nu m-am lasat invinsa de cel rau pentru ca mi-e tare ciuda pe diavol! Pr Proclu mi-a luat capul in palme a fost atat de parintesc si plin de sfaturi, l-am simtit foarte aproape si foarte implicat. Si de altfel toti parintii cu care am vorbit, nimeni nu mi-a spus ca trebuie sa o iau la sanatoasa ceea ce mi-a dat putere sa merg inainte! Dumnezeu stie de ce a ingaduit sa intalnesc acest baiat eu incerc sa fac ce pot si bineinteles ca tot Dumnezeu hotaraste, eu doar vreau sa implinesc partea mea!
Sa te ajute Dumnezeu sa iei hotararea cea mai inteleapta si de folos pentru amandoi.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote