View Single Post
Vechi 30.05.2007, 22:39:52
romandragut romandragut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de erzbet
veilur, ai inceput mesajul pe un ton asa calm(sau cel putin asa mi s-a parut)"Bine spus, ba chiar ar trebui sa ne rugam pentru tine, dar nici atat nu facem" si reciteste si tu unde cum ai terminat :P - si ai plecat de la rugaciune

Romandragut nu a venit pe acest forum sa socheze daca cititi cu atentie; a fost mai mult atacat decat a atacat. Nu cred ca sunt asa importante motivele lui pentru care a decis sa discute pe acest forum, este tot dreptul lui; isi apara cauza pentru ca biserica este aceea care se opune legalizarii homosexualitatii. Si nici nu apara cauza lui proprie pentru ca am inteles ca nu locuieste din Romania;

Luptand impotriva homosexualitatii lupti implicit si imptriva homosexualitatii. Stiu ca opiniile tale sunt adanc inradacinate si nu le va schimba nimeni, dar daca accepti un sfat, fi putin mai detasatt. La urma urmei nu este pacatul tau, nu te obliga nimeni sa faci ce nu vrei(lucru pe care biserica lor le face).
cred ca am spus de ce am intrat pe acest forum. in cateva randuri.

sunt ateu. da. sunt homosexual. da. sunt om. da.
voi sunteti majoritatea credinciosi. majoritatea heterosexuali. majoritatea oameni.

vreau sa schimb opinii cu alti oameni. oameni care se considera uneori superiori pentru sunt mai credinciosi. sau poate se considera inferiori pentra uneori considera ca pacatuiesc prea mult.

la fel ca voi mi-am spus opinia. astfel eu am invatat despre voi si voi ati invatat despre mine. si astfel cunoc noi idei, noi cincepte. ma fac lucrurile acestea mai aproape de dzeu?! nu, in nici un caz, dar sunt mai aproape de oameni... diferiti... prin diversele lor sisteme de valori.

apoi este un forum public. oricine are dreptul sa se isi spuna parerea. daca nu dau raspunsuri de genul "asa e", "ai dreptate", absolut", "aha", "sunt de acord" inseamna ca locul meu nu ar trebui sa fiu aici.

sau "daca nu esti cu mine esti impotriva mea?" unii m-au intrebat daca nu crezi in dumnezeu inseamna ca esti satanisti. eu raspund ca daca nu cred in dumnezeu, evident exclud existenta lui satan.

apoi, nu imi plac extremele. alb - negru. sunt atatea culori de ce trebuie sa fie doar sau negru. plus minus. exista si neutru. sus jos. yin yang. exista echilibru.