View Single Post
Vechi 30.05.2007, 22:16:40
romandragut romandragut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Normal ca este aberant ce sustin ei, ati luat-o razna si voi? Nu vedeti cum putin cu putin incepem sa le acceptam pretentiile? iar cei ca mine sunt considerati ca cei "rai" ce vor sa extermine pe homosexuali si alte multe atrocitati. Eu nu sunt decat impotriva pacatului, dar vad ca nu puteti sa va dati seama de acest lucru. Eventual poate ar trebui sa va desenez, ca poate asa veti intelege ce vreau sa sustin.
Am citit ca roman dragut tot sustine faptul ca homosexualitatea nu este abuz. Dar asta e cu atat mai grav pentru ca el este constient de ceea ce face, dar ignora faptul ca este un mare pacat fix din pricina ca ar fi foarte mustrat de situatia in care se afla fata de Dumnezeu si nu ii place sa accepte ca ce face el il duce spre pierzare, atat d.p.d.v. social cat si religios, la fel cum facem si noi toti, dar cu alte pacate poate la fel de grave ca ce face el sau chiar mai grave.
Si daca nu este un abuz, atunci de ce in inchisoare, "bobocii" care scapa sapunul la dusuri sunt pusi la respect fara voia lor?
atrcitate va fi cand iti voi ucide copii, omori sotia, sodomiza fara propria vointa. pana una alta nu cer decat sa fiu liber. si sa pot sa spun ca sunt homosexual fara sa imi sara nimeni in cap.

nu vrea bimeni sa te extermineze. si nu inteleg de ce iti este frica de mine. nu te consider "rau". mai degraba prost informat, fricos si limitat. una din cele trei trebuie sa fie.

sunt constient de ceea ce fac. nu este un abuz. nu vb de inchisoare. de ce alaturi inchisoare cu homosexualitate? majoritatea criminalilor sunt heterosexuali, oricum.

este o diferenta dintre viol si homosexualitate. gandeste-te la diferenta.