Citat:
În prealabil postat de clarvazator
cu siguranta credeti in vraji si ati apelat la diferite vrajitoare ati fost pacaliti si de atunci sunteti obsedati de ideea ca si io as lucra cu un duh necurat, pacatos sunt si D-zeu ma ajutat f mult el ma readus pe calea cea dreapta si tot El mia dat o palma ca sa ma readuca la credinta. Un preot poate fi clarvazator un om care nu poarta vesmint sfintit dc nu omul obisnuit lucreaza cu draci incepeti sa fiti rasisti. D-zeu a creat omul dupa chipu si asemanarea lui si la unii dintre noi ii inzestreaza cu mici calitati daca mati cunoaste nu ati mai zice ca sunt posedat sau lucrez cu lucruri necurate nu aveti dreptu sa ma judecati am cerut sfaturi nu critici doar D-zeu ma va judeca
|
Vezi ca deja incepi sa te comporti ca unul posedat (mandria - te crezi cineva deosebit)! Macar nu mai da colegilor motive sa te certe!
Ia pune mana si citeste sa vezi ce comportament, ce suflet, aveau acei sfinti care avea darul acesta, si apoi compara-te cu ei. Nu e vorba de haina preotului, e vorba de sufletul omului.
Ce spui tu ai dreptate, multi oameni pot face asta, dar nu pentru ca sunt clarvazatori ci pentru ca sunt mai "atenti" la detalii. Multi pot sa "adulmece" un om si in functie de diverse situatii, sau analizandu-i comportamentul si cuvintele, il "citesc" din trecut pana in prezent.
In alta ordine de idei....
Un cunoscut de-al meu, din orasul natal, copil declarat de toti cunoscutii normal, intr-o seara de Inviere, spunea ca nu se simte bine. Parintii si prietenii au crezut ca probabil a baut (desi era cunoscut ca nu obisnuieste sa depaseasca masura) si l-au lasat sa doarma. A doua zi dimineata situataiaera la fel, iar spre seara pentru ca parintii isi faceau griji si voiau sa mearga la spital, el a devenit violent amenintandu-i cu cutitul. A treia zi nimeni nu putea intra in camera lui. Spre seara a disparut de acasa. A fost gasit peste cateva zile (3 sau 4 parca) undeva pe camp la aprox 5 km de casa delirand. A fost apoi internat in spitalul de boli mintale din Timisoara. Cei care au fost in vizita la el spun ca avea momente de luciditate in care povestea ca uneori ii vede pe ceilalti cu fete ciudate ca niste demoni si ii vine sai omoare. La scurt timp, fiind cuprins de una din crize, a atacat verbal doctorul(femeie) spunandu-i de felul cu sotul ei o inseala, spunand si cu cine(numele), si descriind decorul - casa doamnei doctor - totul cu lux de amanunte. A doua zi a fost externat pe motiv ca nu poate fi vindecat.
Peste vro 2 ani si ceva am auzit ca s-a vindecat. Parintii fiind romani de nationalitate sarba au fost cu el in Serbia la o manastire si acolo a primit vindecare. L-am intalnit apoi cand si-a reluat studiile, din student nivel mediu era acum cu 10 pe linie, in schimb deabia mai puteai scoate 3 vorbe dela el. A devenit extrem de tacut.
Era clarvazator? Trage tu conluziile....