View Single Post
Vechi 22.10.2010, 10:14:35
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit Simplă demonstrație a aberațiilor "martorilor" și că aceștia nu sunt creștini

Așa-zișii "martori" (nu știm ai cui și de cine trimiși !!) practică aberațiile fără clipiri ale ochilor, cu tupeu și cu îndrăzneală, așa cum sunt educați probabil de îndoctrinarea cultistă.

Dacă Fiul lui Dumnezeu nu este Dumnezeu ca și Dumnezeu Tatăl, ci este doar o creație a Tatălui, chiar și prima dintre ele, atunci ascultarea de cuvântul Evangheliei, anume "Aceasta este porunca Mea: Să vă iubiți unii pe alții așa cum v'am iubit Eu pe voi." (Ioan 15:12) precum și "Poruncă nouă vă dau: Să vă iubiți unii pe alții! Așa cum v'am iubit Eu pe voi, așa și voi să vă iubiți unii pe alții." (Ioan 13:34) presupune ca respectivul creștin să asculte de poruncile Fiului lui Dumnezeu. Ori având în vedere că poruncile pe care trebuie să le respectăm sunt numai poruncile lui Dumnezeu, așa cum spune Scriptura "Să te temi de Domnul Dumnezeul tău și toate hotărârile Lui și poruncile Lui, pe care ti le spun eu astăzi, să le păzești tu și fiii tăi și fiii fiilor tăi, în toate zilele vieții tale, ca să se înmulțească zilele tale." (Deuteronom 6:2), a respecta poruncile unei creaturi a lui Dumnezeu și mai mult, a îți mai și pune credința deplină în această presupusă creatură (așa cum spun "martorii"), așa cum pretinde Fiul lui Dumnezeu, "Și după cum Moise a înălțat șarpele în pustie, așa trebuie să se înalțe Fiul Omului, ca tot cel ce crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică. (Ioan 3:14-15) și Adevărat, adevărat zic vouă: Cel ce crede în Mine are viață veșnică. (Ioan 6:47), acestea deci presupun ca acela care crede Biblia să aibă practic doi dumnezei: Iahve din VT, care ar fi singurul ipostas dumnezeiesc, precum și Fiul lui Dumnezeu. Ori aceasta presupune ca să aducem pe Fiul lui Dumnezeu, în condițiile presupuse de "martori", la rang de Dumnezeu, pentru că altfel nu ar trebui să credem în El și să îndeplinim poruncile Lui, ori aceasta, ar presupune, mergând pe ipotezele "martorilor", că am face dintr-o creație a lui Dumnezeu, adică Fiul lui Dumnezeu, alias și arhanghelul Mihail, Dumnezeu, ceea ce ar presupune să ne închinăm creației lui Dumnezeu, să ridicăm creația la nivelul Creatorului, adică IDOLATRIE și POLITEISM în același timp.

Last edited by doctor_faustus; 22.10.2010 at 10:50:32.
Reply With Quote