Citat:
În prealabil postat de clarvazator
buna ma numesc dragos am 24 de ani si am o mare nedumerire de 7 luni mi se intimpla unele lucruri care imi da foarte mult de gindit ( ex de multe ori cind cineva povesteste o intimplare in capul meu deruleaza un flesh cu ceva din poveste pur si simplu vad din cea ce povesteste mi se intimpla de f multe ori sa simt emootiile persoanei de linga mine frica ura bucuriie mi se mai intimpla sa citesc gindurile celor de linga mine daca ma gindesc la cineva vad ce face pun mina pe tel il sun si il intrb asta faci imi confirma am mai vb cu anumite persoane si mi sa spus ca sunt clarvazator vreau ajutor ma perd in ginduri mie frica sa nu inebunesc si cel mai mult vad daca sunt ametit atunci pur si simplu ating o persoana sii ii ghicesc trecutul mai ales secretul pe care il poarta daca sunt in pericol simt va rog luati in serios acest mesaj si rog o mina de ajutor daca exista cineva cu aceste calitati va rog contactatima pe id de mess dragos_fgm misa mai spus ca am har de la D-zeu e greu de crezut ceea ce va spun dar mi se intimpla rog luati in serios acest mesaj multumesc
|
Citat:
"16. Dar odată, pe când ne duceam la rugăciune, ne-a întâmpinat o slujnică, care avea
duh pitonicesc și care aducea mult câștig stăpânilor ei, ghicind.
17. Aceasta, ținându-se după Pavel și după noi, striga, zicând: Acești oameni sunt robi ai Dumnezeului celui Preaînalt, care vă vestesc vouă calea mântuirii.
18. Și aceasta o făcea timp de multe zile. Iar Pavel mâniindu-se și întorcându-se, a zis duhului: În numele lui Iisus Hristos îți poruncesc să ieși din ea. Și în acel ceas a ieșit. " (Fapte 16)
Daca observi in acest fragment, slujnica nu spunea o minciuna, ci chiar facea "reclama" .. dar totusi un drac vorbea in ea.
Parintele Cleopa a mai vorbit despre astfel de lucruri. Si alti parinti care ne-au atentionat sa nu dam crezare celor care 'stiu" viitorul sau lucruri ascunse, ca in general ei colaboreaza cu dracii (desi poate uneori nici ei nu stiu de unde au aceasta putere - ei pot crede din cauza mandriei ca de la Dumnezeu o au).
Ar trebui sa iei legatura cu un preot, dupa cum ti s-a spus.
Daca esti ortodox, poate iti este de folos sa nu te duci nepregatit, ci sa citesti un indrepar de spovedanie (de exemplu,
acesta)
si sa-ti examinezi viata.
Dumnezeu sa te ajute.