View Single Post
Vechi 21.10.2010, 09:10:49
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eliana Vezi mesajul
Dar este la fel de greu sa adopti un copil de acolo asa cum este sa-l adopti de la un orfelinat de stat?
Chiar ma intereseaza daca aveti idee despre aceasta. O buna prietena ( casatorita de 10 ani, conditie materiala ft. buna) a aflat acum cativa ani ca datorita unei conditii medicale nu are voie sa aibe copil. A avut grija 9 luni de o tanara ce ramasese insarcinata pentru ca aceasta ii promisese ca ii va da spre adoptie copilul insa dupa nastere ( suportata financiar tot de prietena mea si de catre sotul ei ) s-a razgandit. Dupa dezamagirea aceasta a continuat sa sustina cu bani tanara mama, a platit medicatie, gradinita, hrana, alimente pentru bebelus dar a si incercat sa adopte un copilas printr-un asistent maternal insa acesta i-a cerut suma fabuloasa de 10000 Euro.
Daca stiti cumva detalii procedura de adoptie de la Valea Screzii sau despre adoptiile de la noi poate ma ajutati sa-i dau o veste buna prietenei mele. Doamne ajuta!
degeaba ne intrebi pe noi lucrurile astea. nu se rezolva nimic asa.
spune-i prietenei tale sa ia legatura cu pr tanase direct, sa ii spuna ce doreste si el va sti exact ce sa faca.

parintele merge pe ideea ca mediul cel mai potrivit pre un copil e familia lui, de aceea toata osteneala de a pastra legatura cu mama si de a-l reintegra in familia care l-a parasit , ptr o vreme.
dar ma gandesc ca sunt destui copii abandonati definitiv

repet, sa discute direct cu parintele