View Single Post
Vechi 20.10.2010, 13:20:20
Paduraru's Avatar
Paduraru Paduraru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2009
Locație: Munții Suhardului - Bucovina - România
Religia: Ortodox
Implicit

Ascult muzică destul de frecvent. Când lucrez la birou, mai ales. Ascult de toate, cel m ai puțin rock și hip-hop. Cântecele antihristice le șterg cu totul. Referitor la Bon Jovi, are o muzică plăcută, multe melodii lente (Always, Thank you for loving me etc.); cum o fi el ca om în viața sa particulară, nu mă interesează. Nici un artist nu reprezintă un model de viață de urmat pentru mine, deci, nu-mi fac idoli din artiști. am avut o perioadă în care am cochetat cu rock-ul, însă n-am ajuns la apogeu în fapt, însă îmi doream să ajung. Mi-a trecut...
Unii sunt fani înfocați ai unor artiști, nu ratează nici un concert, au tricouri cu chipurile artiștilor preferați, postere, bannere, autografe, discografie etc. Sincer să fiu, pot asculta muzica și la calculator în loc de a mă înghesui la vreun concert, în camera mea stau mai bine icoanele (pe peretele de la răsărit) și tablourile cu cerbi, cocoși de munte, urși etc (pe ceilalți pereți) decât posterele cu Ștefan Hrușcă, să spunem.
E drept, când se anunță vreu concert de colinde cu Hrușcă în orașul din apropierea mea, aș vrea să merg, dar dacă am altceva mai bun de făcut, renunț (dă bine și dacă ascult la calculator).
Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert nu mi-l da mie! Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, slugii Tale! Așa, Doamne, ajută-mă să-mi văd greșalele mele ca să nu mai osândesc pe fratele meu. Că binecuvântat ești acum și pururea și în vecii vecilor! Amin!
(rugăciunea Sfântului Efrem Sirul)

Vă rog frumos să mă iertați și pe mine, păcătosul cel dintâi!
Reply With Quote