View Single Post
Vechi 18.10.2010, 19:59:47
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GheronIosifIsihastul Vezi mesajul
sora mea, in Pateric si in Vietile Sfintilor pe linie in toate cazurile si tine cont cazuri de crima, trebuie sa acoperi pe faptas si sa minti ca sa-l acoperi, este chiar cazul prin care se explica ca uneori a minti este foarte bine.. ba mai mult ! iei si asipra ta! asta desigur, este ideal, insa cel ce isi pune "problema" asta este fariseu, care vede greselile altora si barna din ochiul lui nu si-o vede.. tu nu vezi ca acest om plange mortul altora si al lui pute pana aici prin insusi gestul asta caci mandria se vadeste singurafiind ridicola.. sa stam bine, sa stam cu frica ,sa luam aminte! ca vad ca prea va lasati absorbiti de orice bazaconie.. vederea propiilor pacate nu te mai lasa sa vezi nimic la fratele rau si daca iti sare in ochi spune as, fratele a furat azi si maine se va pocai ca Bun si Milostiv e Domnul si puternic ca sa-l indrepte dar piminaine voi cadea eu si negresit nu ma voi pocai.. amar mie, pacatosului si ticalosului nenorocit! si te roaga pentru fratele care gresit zicand ca e vina ta, ca daca tu ai fi un om drept ai fi lumina unde te afli si fratii ar invata dreapta credinta dar suntem morti si neputinciosi dar ne place sa uitam de pacatele noastre( cum fac si eu acum
pleaca nene, de aicea, ce scrii dumneata e de-a dreptul scandalos...cica a minti e f bine, si a acoperi crima !!!
atunci cristos de ce a pus mana pe bici in templu, pentru a-i arde si infiera la modul propriu si fara crutare pe talharii si bisnitarii de acolo ?!
pantru a ne arata ca raul nu trebuie tolerat si nici ascuns !
Reply With Quote