View Single Post
Vechi 18.10.2010, 18:58:58
wassabi wassabi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.10.2010
Locație: Bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru wassabi
Implicit

Citat:
În prealabil postat de daniil96 Vezi mesajul
da, imi cunosc pacatul mandriei ... e o boala comuna in ziua de azi, ma tratez dar e greu

trebuie sa dam ascultare oricarui preot sau episcop chiar daca ceea ce spune este contrar Bibliei si invataturii Sfintilor Parinti?

pentru ca eu asta am spus

nu l-am judecat, nu l-am condamnat ... am spus ca invatatura lui nu trebuie urmata.atat

eu combateam pacatul nu pe pacatos ... daca se intoarce la credinta ... ce as mai avea cu dansul?
asta am inteles si eu din ce ai spus tu. din pacate e prea multa cearta pe acest forum. asa sunt toti ortocsii sau doar cei care vin pe acest forum? PrGheorghe a ridicat repede piatra auzatiilor, incepand sa iti vorbeasca din carti, fara a le intelege. Sa fii crestin inseamna orice dar nu sa te certi pe teme de care preot/for bisericesc are dreptate. Daca cumva ma insel si a fi crestin inseamna sa asculti orbeste de preotul tau atunci imi declar public incapacitatea intelectuala, pt ca eu cu totul altceva am inteles din ce a spus Isus (conform NT numai, ca alte surse nu exista/nu sunt acceptate).
Rautatea cu care sunt comentate faptele preotului care a plecat in Grecie ma face sa ii inteleg motivele plecarii. Nu poti trai intre astfel de oameni.
Reply With Quote