Citat:
În prealabil postat de daniil96
da, imi cunosc pacatul mandriei ... e o boala comuna in ziua de azi, ma tratez dar e greu
trebuie sa dam ascultare oricarui preot sau episcop chiar daca ceea ce spune este contrar Bibliei si invataturii Sfintilor Parinti?
pentru ca eu asta am spus
nu l-am judecat, nu l-am condamnat ... am spus ca invatatura lui nu trebuie urmata.atat
eu combateam pacatul nu pe pacatos ... daca se intoarce la credinta ... ce as mai avea cu dansul?
|
asta am inteles si eu din ce ai spus tu. din pacate e prea multa cearta pe acest forum. asa sunt toti ortocsii sau doar cei care vin pe acest forum? PrGheorghe a ridicat repede piatra auzatiilor, incepand sa iti vorbeasca din carti, fara a le intelege. Sa fii crestin inseamna orice dar nu sa te certi pe teme de care preot/for bisericesc are dreptate. Daca cumva ma insel si a fi crestin inseamna sa asculti orbeste de preotul tau atunci imi declar public incapacitatea intelectuala, pt ca eu cu totul altceva am inteles din ce a spus Isus (conform NT numai, ca alte surse nu exista/nu sunt acceptate).
Rautatea cu care sunt comentate faptele preotului care a plecat in Grecie ma face sa ii inteleg motivele plecarii. Nu poti trai intre astfel de oameni.