262. Comentariu la predica liderilor pucioși de la Noul Ierusalim din 14-10-2010
262. Comentariu la predica liderilor pucioși de la Noul Ierusalim din 14-10-2010 (II)
Cei care nu se pot birui pe sine, intrând sub ascultare absolută de “Frați”, este bine să le dea lor mână liberă, ca să-i “probeze” ei și să-i “lucreze cu iubire”, înhămându-i cu tot felul de munci cazone și înjositoare și cocoșându-i cu acuze închipuite, dar “educative” prin efectul lor umilitor, care îi încovoaie pe cei demni și drepți și-i face mici, mici de tot:
“Când omul nu se poate birui pe sine, e bine să lase loc celor din jurul lui să facă aceasta, și cu umilință mare să stea el în fața a toate câte vin și-l probează pe el la umilință și la răbdare, prin iubire lucrate acestea peste el. O, e bine să se lase mic omul și e bine să stea cuminte în fața a toate câte vin să-i încerce viața, căci omul este mic de tot, chiar dacă lui nu-i place să stea mic.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 14 noiembrie 2010)
Liderii pucioși proclamă instaurarea curând, curând, a celui mai mare regat de pe pământ: regatul pucioșesc cu capitala la Pucioasa. Toți românii se vor numi creștini, și invers. Poporul român va impune pe tot mapamondul înnoirea lumii prin generalizarea doctrinei pucioșești, zise “creștinești”:
“Mare putere are rugăciunea celui ce poate să se aplece vieții, așa cum eu am povățuit azi pentru taina vieții și a rugăciunii omului credincios, care să-L ajute pe Dumnezeu cu rugăciunea lui pentru cele ce trebuie să se așeze pe pământ curând, curând, cel mai mare regat, neamul Fiului meu Iisus Hristos, neamul creștinesc, neam nou, neam sfânt, popor agonisit de Dumnezeu dintre oameni, așa cum Duhul grăiește prin Scripturi despre noua împărăție, despre înnoirea lumii ce va să fie. Amin.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 14 noiembrie 2010)
Propensiunea liderilor pucioși pentru politica românească se manifestă prin noi bufeuri belicoase. Toate formele de protest împotriva actualilor guvernanți (greve, marșuri de protest, manifestații de stradă) sunt cotate invariabil ca “răzvrătiri” puse la cale ce către cei “ lacomi de trufie și de dreptate” și ca atare periclitează liniștea și bunăstarea “celor drepți ai acestui neam” (adică a celor aflați acum la putere). Ei se roagă la “Dumnezeul” lor ca planurile răzvrătiților să se risipească și să fie pace între români. Adică, cei care au nedreptățit până acum să nedreptățească mai departe, cei care au furat până acum să doarmă liniștiți că nimeni nu se va atinge de ceea ce au agonisit, cei care au condus căruța în șanț să o împingă și mai departe, spre prăpastie, iar vulgul să stea cuminte, să nu mai strige pe la colțurile ulițelor și să se mulțumească cu “ce i se dă” de cei care sunt în fruntea bucatelor și le împart pe ochi frumoși. În fine, toate se vor rezolva de la sine atunci când neamul român se va învrednici să primească și să cunoască pe pielea lui ideologia de la Pucioasa, intitulată pompos “Cuvântul lui Dumnezeu”:
“Curăță, Doamne, de trufie pe toți cei trufași în neamul român și pune iubire și milă în inimile fiilor acestui neam și pune duhul păcii și al cumințeniei, căci se tot scoală cei răzvrătiți și lacomi de trufie și de dreptate și se tot întorc unul împotriva altuia prin păcatul trufiei dintre ei! Umilește-i pe cei trufași și apleacă-i spre umilință, și ridică-i cu mână tare și ține-i pe picioare pe cei ce vor bine acestui neam și păzește-i pe ei de ura cea din jur asupra lor, căci Tu ai zis mereu peste fiii neamului român: "Pace vouă!" Risipește, o, risipește planurile cele rele ale celor ce fac cu mintea lor planuri dușmănoase asupra celor drepți ai acestui neam, și apoi pune pacea Ta între fiii români, căci Tu vii și Te slăvești în cuvânt în mijlocul acestui neam și ai pe poporul cuvântului Tău cel de azi mijlocitor în mijlocul lui pentru el înaintea Ta! O, slavă venirii Tale cuvânt pe vatra neamului român, și fă acest neam să Te cunoască în acest cuvânt și, Doamne, să Te asculte apoi. Amin.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 14 noiembrie 2010)
Poporul pucios este chemat și el la rugăciune, astfel ca toate speranțele politice ale liderilor pucioși să se împlinească: neamul român să ajungă la pocăință și umilință deplină, mulțumindu-se doar cu atât cât are, iar oamenii trufași și răi care vor cu orice preț puterea să fie măturați de pe scena politică pentru totdeauna, așa cum se mută munții în mare prin rugăciunile stăruitoare ale drepților:
“O, cum să nu fac Eu după miloasa rugăciune a ta pentru neamul român, popor al cuvântului Meu? Te-am așezat să mijlocești din partea Mea pentru el, tată. Roagă-te cu pocăință, fiule, ca să ajungă și pentru el pocăință înaintea Mea, și-i voi da lui de știre rugăciunea care se urcă la Mine din mijlocul lui pentru el, ca să lucrăm bine, tată, și bisericește să strigăm și să știm toți strigarea. O, pace ție! Încă îți întăresc puterea cea pentru lucrările Mele cu tine și pentru sporul lor prin mânuțele tale, dar și tu să ai spor în lucrarea mărturisirii, fiule, și să ai rugăciune plină de pocăință, tată, ca să putem muta acești munți din locurile lor, acești oameni răi și trufași în neamul român, care nu vor binele Meu acestui neam, și îl vor doar pe-al lor, de parcă ar fi ei veșnici așa cum sunt ei acum, potrivnicii păcii Mele și ai dreptății pe vatra neamului român.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 14 noiembrie 2010)
După părerea liderilor pucioși, soarta opozanților puterii actuale, care își doresc fățiș răsturnarea bravilor cârmaci Boc și Băsescu, este ca și pecetluită. “Dumnezeul de la Pucioasa” îi va ocroti pe cei de pe scaunele cele mai înalte și nu-i va lăsa pe trufașii aspiranți Ponta și Antonescu să ajungă mari și tari peste neamul român, așa cum ei doresc din răsputeri acum:
“Îi voi ocroti sub acoperământul Meu și al mamei Mele Fecioara pe cei bravi pentru sufletul cel sfânt al acestui neam și pentru duhul dreptății a toate, și voi muta din locurile lor pe cei trufași în duhul lor, care se vor mari prin puterea lor față în față cu cele ce vin și sunt spre slava Mea peste neamul român. Amin.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 14 noiembrie 2010)
Expresia “îi voi muta din locurile lor” să însemne oare că trufașii Ponta și Antonescu, care “nu vor binele acestui neam”, își vor pierde până și scaunele de lideri pe care cu greu și le-au adjudecat? “Proorocia” asta chiar are ceva șanse de reușită: în politică totul este posibil.
|