View Single Post
Vechi 18.10.2010, 08:39:32
Pr. Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de daniil96 Vezi mesajul
eu cred in Iisus ... nu in episcop

daca episcopul nu il marturiseste pe Iisus ... 2 bani nu face
De ce sa intram in polemica! De-a lungul vremurilor fiecare a crezut in ce a dorit, iar unii sau si mantuit; Domnul stie care! Din nestiinta celor ale Bisericii (se vede dupa cum dai cu batul) domnia ta faci confuzie intre a asculta de episcopul locului si a crede in el in locul lui Hristos, Arhiereul cel Vesnic!

Daca m-ai intreba pe mine in ce crezi, poate ti-as spune ca vad prea multa mandrie in inima domniei tale, caci din adancul inimii ies si cuvintele. Mare pacat sa nu stii ce vorbesti dar sa o faci!

Te-as mai intreba eu, popa-prostu', daca azi nu face nici doi bani un episcop iar tu l-ai judecat deja si maine el se pocaieste cu lacrimi si-l primeste Domnul fara ca tu sa mai vezi, ce te faci? Ori poate esti si domnia ta la fel ca Pavel de mare in duhovnicie incat sa poti deosebi asa de clar până si cele ce vor fi? Poate, iarta-ma daca-i asa; eu nu sunt si atunci prefer sa raman doar la ascultarea aceea "oarba" cum o numeau unii pe aici, nu de alta dar orb sunt si eu cand e vorba de episcopi, patriarhi sau adunari sinoadale!
Reply With Quote