View Single Post
Vechi 17.10.2010, 21:24:07
Pr. Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Ca de Cristos ascult de episcopul meu, PS Mihai Frățilă. Dar, dacă mâine intră în schismă față de papa, nu încetează de a mai fi episcop, dar încetează de a mai fi episcopul meu și nu îl urmez.
Ca sa nu se loveasca intr-un catolic fiindca spune un adevar, zic si eu aceeasi, cu modificarile de rigoare:

Ca de Hristos ascult de episcopul meu, Inaltpreasfintitul Teodosie al Tomisului. Dar, dacă mâine intră în schismă față de Sfantul Sinod al B.O.R., nu încetează de a mai fi episcop, dar încetează de a mai fi episcopul meu și nu îl urmez. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!

Nu dati fratilor! Nu-s nici catolic, nici protestant, nici schismatic, nici fugar de prin manastiri. Sunt doar ortodox si din mila Domnului, preot al Lui. Voi care ve-ti vrea sa luati piatra ce sunteti? Iertati-ma, mai bine! Prea usor dati in cu piciorul in tepusa (Biserica) si prea greu va aratati faptuitori a celor ce alcatuiesc Biserica: dragostea, bucuria, pacea, îndelungă-răbdarea, bunătatea, facerea de bine, credința, blândețea, înfrânarea, curăția! Ma mai linistesc la gandul ca nu voi reprezentati Biserica! Cine are urechi de auzit, sa auda si sa se pocaiasca, pentru a nu se face partasi pacatelor straine!

Reply With Quote