View Single Post
Vechi 29.05.2007, 19:55:24
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Voi fi mereu impotriva pacatului, nu impotriva ta ca persoana fizica! Cum poti sa vii tu aici pe un forum ortodox si sa sustii sus si tare ca pederastia nu este pacat? Este ca si cum m-as duce eu pe un forum de gay sa afirm ca poponarii se vor duce in iad ca pacatuiesc! Iti dai seama ca toti ma vor contrazice. Plus ca stiu ca pt. cei ca tine nici nu-i intereseaza aceste siteuri, le considera niste porcarii. Tu de ce ti-ai facut id pe acest forum? Oare oi fi tu un gay mai inteligent care sa injosit atat de mult incat sa vorbeasca cu niste oameni ca noi? Vezi ca daca ar sti prietenii tai ca te contrazici cu userii de pe un forum ortodox, o sa rada de tine! Or sa-ti spuna:
" - Ce faci frate?? ai ajuns sa vorbesti pana si cu retarzii aia inchisi la minte si fanatici? ai ajuns jalnic, nu cumva oi crede si tu in Dumnezeu de acuma?" :) :) :) :)
Nu, serios acum, dar eu stau cu un ateu in casa si nu am vazut sa fie nici macar 0.1% interesat sa convinga el acuma niste useri pe un forum otodox ca nu exista Dumnezeu, pentru ca nu sta el acum sa piarda timp pretios pt asa ceva, il foloseste pt ce crede el ca este important pt el si gata!
Foarte posibil ca romandragut sa nu fie gay, ci doar un sondaj de opinie, parerea mea.