View Single Post
Vechi 16.10.2010, 15:13:48
GheronIosifIsihastul GheronIosifIsihastul is offline
Banned

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: acolo unde nu e Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

iar pentru fratele care spune ca si netul este periculos, ei bine, nu e chiar la fel.. nu esti expus intamplarii cum esti la tv.. dar da, daca se poate ,e bine sa renuntam si la el de tot.. aduce multa liniste.. eu am gustat o perioada din acea liniste.. acum intru caci comunic cu Maica Siluana si asa este, este o ispita, intru si pe acest site si pe inca unul pe care citesc articolul din ziua respectiva.. dar bine ar fi sa ma limitez numai la Maica Siluana si atat repet! dupa ce ai gustat linistea poti intelege cat de rau este televizorul.. dar si daca ai o sete de Dumnezeu adevarata si daca esti sincer cu tine insuti si judeci cu severitatea necesara mantuirii si cu trezvie cele ce trebuiesc sa aiba loc in viata ta,adica ,cum sa iti petreci timpul dat numai si numai spre si pentru pocainta.. mult, foarte mlt vom plange la sfasrist entru acest timp petreceut desert ,iar televizorul este varful de lance in lista acestor ispite, este capul sarpelui in ziua de astazi.. cine se lupta cat de cat cu patimile ma intelege ce spun si cu siguranta imi da dreptate .. cine cauta sa-si indreptateasca patimile... Dumnezeu si mila Lui sa-i lumineze si sa-i trezeasca.. Doamne ajuta!
Reply With Quote