View Single Post
Vechi 14.10.2010, 11:37:48
Elesya Elesya is offline
Banned

Data înregistrării: 08.10.2010
Locație: intre doua nemuriri
Religia: Ortodox
Implicit Nu risca...

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Nu cred ! Este informatie la dispozitia tuturor ! Citesti si intelegi . Pai au facut-o lata. Cand iti trimiti birocratii in manastiri, chipurile in control, si ajungi sa dai cu pumnul in masa pt a-i convinge pe stareti sa schimbe multe din cele ortodoxe, atunci cum mai poti avea o alta imagine...Sunt interviuri intregi cu marii duhovnici ai Romaniei , in care se dau in vileag aceste forme de agresare a cultului ortodox - staretii au duhovnici, se spovedesc, cer sfat , vorba se duce..., NOI AFLAM, caci suntem o comunitate crestina...

O mai mare dezamagire, o mai mare gafa a fost cea a Patriarhului Romaniei, cand a ales anul trecut sa-i sanctioneze pe cei ce protestau impotriva homosexualitatii ! Ce-a mai incomensurabila gafa din istoria Bisericii Ortodoxe Romane !

Eu tin la Biserica Ortodoxa Romana, nu la cei cativa ierarhi trecatori si la liota de ...., care au ales sa cada din cele sfinte ortodoxe..

Oricum aceste probleme din BOR sunt infinit mai putin tragice ca cele din Biserica Catolica !

Si oricum deschiderea acestui topic de catre o catolica se numeste lipsa de scrupule ! Este ca si cum as deschide eu, ortodox, un topic de genul : "Istoria pedofiliei in BIserica Catolica"
Nu risca...deoarece si ei, catolicii ar putea sa initieze un topic despre "Istoria desfranarii in Biserica Ortodoxa"(fac trimitere la cazurile preotilor care au fost acuzati tot de pedofilie, de maicile care...de calugarii care mai fac ce fac in manastire) In fine, ideea este ca pESTE TOT, in orice culta exista padurea plus "uscaturile" ei, dar pt cateva vreascuri nefolositoare, nu "taiem" toata padurea, nu?!
Reply With Quote