Bine spus, ba chiar ar trebui sa ne rugam pentru tine, dar nici atat nu facem. Dar stii ce mi se pare ciudat la tine? Faptul ca tu ai avut rabdare sa-ti faci user pe acest forum si sa ne tot bati la cap cu ideile tale, stiind sigur ca pe cei ca noi ne deranjeaza lucru asta. Chiar, de ce nu te duci pe forumuri in care esti sustinut din toata dragostea? De ce ai venit aici? ca sa ne pui la incecare credinta? ori ce vrei tu de la noi? Sa-ti acceptam modul de viata homosexual? OK, te acceptam! Uite, eu nu stau acum sa-mi fac user pe un forum de gay pentru ca stiu sigur ca as fi luat numai in ras! Chiar nu te inteleg cum de stai tu dupa niste "inchisi" la minte ca noi, serios acum! Ce vrei? Sa fie toti userii de pe acest forum de acord cu tine ca tu sa nu te consideri jignit, discriminat din mii de motive si multe alte ponegreli? Eu cred ca tie iti place sa fii considerat asa ca sa ai motiv sa ne reprosezi noua ca nu ne tinem de credinta noastra si alte alea. Stii ceva, mi s-a facut scarba de modul tau de abordare pe acest forum, sincer, pentru ca mi-am dat seama de ce ai venit tu aici!
|