View Single Post
Vechi 13.10.2010, 23:34:23
ciprian22 ciprian22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Nu stiu ce sa zic..cu parere de rau spun ca am schimbat catziva duhovnici si....Eu cel putin sunt mai rabdator..Am fost invatat ca trebuie sa cred cu sufletul nu sa cercetez.Dar in acelasi timp sa nu fiu nici fraier.Dar pe prietena mea am convins-o sa mearga pentru prima oara la spovedit la 27 de ani.Si am dat peste un "parinte " (de la biserica de la Timpuri Noi) care la prima ora..ai mirosea guritza a bautura de seara..si ff grabit..ne-a expediat sa venim cand ne vom "legaliza" relatia pentru ca altfel nu ne poate impartasi..Asta dupa cateva intrebari sumare..pe tonul pe care intrebi in statie daca acolo opreste aurobuzul pentru anume directie.Eu eram pregatit oarecum pentru asa "spovedanie"..Dar ea nu prea.Practic ia dat apa la moara pentru parerea pe care o are despre multi din preotii romani.Acum sunt in "tratative" pentru a merge la spovedit in alta parte..la urmatorul post.Sa vedem.O coldega de munca a mers pentru prima oara la spovedit tot de gura mea..la 54 de ani..La care preotul cand a aflat ca nu a fost pana atunci la spovedit a tipat la ia "dar ce crezi cucoana ca Dumnezeu iarta pacatele en gros?" si i-a spus sa vina alta data..ia a promis ca nu mai merge...Nu stiu ce sa spun dar am sentimentul ca preotii de acest gen impreuna cu cei care cer taxa multe milioane pentru anumite "servicii" uitand ca de fapt ei slujesc oamenii si nu invers sunt intr-un numar pe care multi nu vor sa-l recunoasca.Nu continui din respect pentru PR Gheorghe pe care al consider un om deosebit in urma postarilor dumnealui si pentru ca alti forumisti binecunoscuti m-ar cataloga repede drept hulitor..sau mai stiu eu ce.Dar eu cred ca asta este principala problema a preotilor din ziua de azi.Restul implica lucruri mult mai usor de indreptat.
Reply With Quote