View Single Post
Vechi 12.10.2010, 19:47:59
GheronIosifIsihastul GheronIosifIsihastul is offline
Banned

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: acolo unde nu e Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

slava Sfintilor parinti care iti dau voie sa-ti schimbi duhovnicul daca se dovedeste a fi nepotrivit pentru sufletul tau!
mie daca Parintele are dragoste iau canon si pe viata cu bucurie.. dar daca-l vad ca ma judeca el, nu ma mai vede si simt ca Dumnezeu prin comportamentul lui rece imi spune ca nu el e potrivit pentru mine.. .. ieri m-am intalnit cu Maica Siluana.. m-a imbratisat, m-a pupat, m-a mangaiat, iarasi ma imbratisa, si atata dragoste mi-a aratat ca ma topisem langa ea , eram prizonier, beat de bucurie duhovniceasca si plin de recunostinta si de fierbinte dragoste.. din "binecuvantatule" nu m-a scos.. si multe altele care nu se pot falsifica.. stiti cum au intrat sfaturile ei? apoi aia e mustrare cu dragoste .. of.. daca am fi un pic mai atenti.. aiai e problema.. omul ala nu a plecat din cauza canonului.. s-a dus el la altul stati linistiti! Sfantul Ioan Scararul spune ca daca un preot e orb sufleteste va calauzi la naufragiu si pe bietul om.. ca nu lasa Duhul sa lucreze.. rog fratii mireni sa spuna daca simt vreun pic de Duh Sfant si de dragoste in postarile de mai sus.. se spun cuvinte mai reci ca mormantul si lipsite de viata.. simt ca vreau sa ies, sa ma indepartez.. vorbim de inima si tratam oamenii cu ratiunea..nu uitati fratilor ca sunteti slujitori si nimic altceva.. am avut un parinte care dadea niste ordine cu niste aere.. un abuz ucigator de suflete.. toti noriasii erau niste roboti cu sufletele sugrumate de deznadejde .. cam pe aici e de fapt buba.. nu e dragoste ..nu asa ar trebui sa fie.. desigur ca nu e o regula, dar ea e in prea multe din cazuri.. slava lui Dumnezeu ca nu sunt toti asa, dar aici comentam visavi de exemplele ce se scot singure in evidenta.. pe sine..
Reply With Quote