Citat:
În prealabil postat de GheronIosifIsihastul
Parinte, va rog sa scrieti aici care patima din cele insirate de mine nu se gaseste in Sfintia Voastra.. eu am spus ceeace ma doare pe mine in mine si cine este sincer se va regasi cum m-am regasit si eu in ele caci idea nu este a mea este din spovedania aceea atat de sincera din "pelerinul rus".. doar ca eu am privit in mine ca si atunci acela in el insusi.. asa cum aceea atunci mi-a ajutat mie si mi-a deschis ochii speram si eu sa ajute poate pe cineva.. caci harul Duhului nu lucreaza dupa cum va place Sfintiei Voastre, iar daca am scris gresit eu m-am rugat inainte asa: Doamne pentru Tine o scriu, binecuvinteaza ceea ce voi posta ca cine are nevoie sa se foloseasca.. acum si apa daca o bei iti da viata dar te poti si omora daca te arunci in ocean, cutitul taie painea dar poate si omora.. pana si cuvantul Evangheliei se face osanda celor ce-l rastalmacesc.. eu am scris-o din dragoste si Dumnezeu stie asta.. cine nu se regaseste eu nu-l pot ajuta decat cu rugaciunea.. inteleg ca nu v-ati regasit, ca altfel nu vad care este sminteala..  va rog spuneti-mi asadar si Dumnezeu imi e martor iarasi ca tot din dragoste fata de El va intreb, care dintre patimile insirate de mine nu sunt in Sfintia Voastra?
|
si va rog din tot sufletul meu sa mai cititi odata ceea ce am spus in primul mesaj..