View Single Post
Vechi 11.10.2010, 23:10:01
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GheronIosifIsihastul Vezi mesajul
recunoastem noi ca suntem rai, plini de ura , de pizma, de curvie, de iubire de placeri, ca suntem ucigasi de aproapele, ca ne credem cei mai buni, cei mai drepti cei mai frumosi,cei mai nevinovati,ca nu suportam un biet cersetor, nu facem nimic pentru ceilalti, ne iubim pe noi si suntem obsedati de noi insine ? daca de exemplu ,cineva din greseala ne calca pe picior, il injuram si-l ocaram.. dar nu recunoastem acestea.. ne gandim la sex, la perversiuni,(cea mai mare curvie se intampla in cuplurile casatorite)la bani, la lacomie, la ce are celalalt, nu ne rugam, il judecam pe Dumnezeu, toate aceste fapte le savarsim zilnic.. sa mai adaug, sodomie? sa mai adaug avorturi? cate femei fac avorturi si apoi judeca Biserica si pe preoti numai ca sa nu se pocaiasca.. sunt si aici cateva.. 98 la suta dintre romani practicam malahia si 75 la suta si sexul oral, chiar dintre crestini, numai 1,5 merg la biserica regulat si cati dintre acestia se spovedesc? cati isi spun si pacatele? dar iata ca vedem mereu totusi problemele in exterior si niciodata in noi insine.. ceilalti sunt defecti, masonii, ecumenistii, cipurile, talibanii, niciodata nu ne gandim ca numai si numai noi suntem cauza urateniei ce o vedem reflectandu-se de fapt din interior in afara.."curatati mai intai partea cea dinlauntru a paharului si cea din afara va fi curata".. !
Nu imi place la mine ca sunt:
" rai, plini de ura , de pizma, de curvie, de iubire de placeri, ca suntem ucigasi de aproapele, ca ne credem cei mai buni, cei mai drepti cei mai frumosi,cei mai nevinovati,ca nu suportam un biet cersetor, nu facem nimic pentru ceilalti, ne iubim pe noi si suntem obsedati de noi insine "
Daca ma intrebi,nu imi place nimic la mine. Daca insa ma urmaresti,vei vedea ca imi place totul la mine.
Ai mare dreptate!
Deci sintetizand:cel mai mult nu imi place la mine,ca ,chiar si aceasta cainta a mea,nu este din inima...

Last edited by iustin10; 11.10.2010 at 23:12:16.
Reply With Quote