Subiect: Filmul Ostrov
View Single Post
Vechi 28.05.2007, 16:38:45
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ARHANGHELUL
Citat:
În prealabil postat de ancah
Arhanghelul: Nu stii ce refuzi sau nu intelegi ce inseamna entitati spirituale

Ce sunt acelea "entitati spirituale"?
Entitatile spirituale superioare:

1.INGERI -Fii Vietii 4.STAPANII -Spiritele Formei
-Fii Amurgului

2.ARHANGHELI -Spiritele Focului 5.PUTERI -Spiritele Miscarii
-Seniorii Individualitatii
3.ARHAI -Spiritele Personalitatii 6.DOMNII -Spiritele Intelepciunii
-Seniorii Mentalului -Kyriotetes
-Incepatori

7.TRONURI -Spiritele Vointei
-Seniorii Flacarii

8.HERUVIMI -Spiritele Armoniilor

9.SERAFIMI -Spiritele Iubirii

Nu stiu erarhiile Entitatilor spirituale inferioare(negative) dar au denumirea de Luciferice si Ahrimanice iar in aceste denumiri sant erarhiile lor.
Stimate Arhanghelul, scriu aici ca eshti simpatic deshi dinpacate ??? in fine, nocomment.

Ai facut o erarhie a lumii create de Domnul Dumnezeu probabil inspirat din cartzile vechi ale dreptului Enoh, sau din alte carti probabil de la poporul lui Israel sau de la alte carti ce descriu astfle de lucruri... foarte interesant si cum ai plasat ordinea numerica si celelalte...

deci vorbesti despre:
INGERI -Fii Vietii ; -Fii Amurgului
STAPANII -Spiritele Formei ;
ARHANGHELI -Spiritele Focului ;
PUTERI -Spiritele Miscarii ; -Seniorii Individualitatii
ARHAI -Spiritele Personalitatii ; -Seniorii Mentalului ; -Incepatori
DOMNII -Spiritele Intelepciunii ; Kyriotetes
TRONURI -Spiritele Vointei; -Seniorii Flacarii
HERUVIMI -Spiritele Armoniilor
SERAFIMI -Spiritele Iubirii

Acuma sa luam pe rand:
unele lucruri exista, asha sunt unele marturisiri:
-ingeri, arhangheli, serafimi, heruvimi, tronuri, intzelepciuni(sau asha ceva, nu mai tzin minte cum le ziceau) si incepatorii, ... doar de astea am auzit si eu, restul cred ca sunt unele lucruri provenind de la alte interpretari spirituale, daca nu chiar spiritiste :)

-serafimii sunt fiintze supranaturale care-l inconjura pe Dumnezeu si cand acestea fapturi minunate il lauda pe Domnul Dumnezeu, se umple cerurile de binecuvantare
-heruvimii sunt aparatori si paznici ai unor lucruri, pusi de Dumnezeu
-ingerii sunt persoane supranaturale care ajuta la diferite lucrari asha cum le-a cerut Dumnezeu
-arhanghelii sunt intermediarii intre ingeri, oameni si Dumnezeu, cu diferite roluri
-tronurile, incepatoriile si intzelepciunile sunt daruri si ierarhii (banui, nu ma pricep)

Deci vreau sa zic cum ca acel Y facut de dumneata este o aberatzie, voita sau nu, si reprezinta adn-ul barbatesc... X-ul fiind specific femeii, oricum astea sunt notatzii Stiintzifice si nici nu stiu daca nu sunt fantasmagorice, n-am studiat exact...

Apoi ai facut o erarhizare pe 9 paliere, ordonand cumva lucrurile, cu o eventuala corelatzie cu cerurile, dar cred mai mult ca este o ordonare a domniei tale. Iar eu nu cunosc cum sunt lucrurile si nici n-am auzit/citit asha ca nu-mi prea pot da cu parerea... Stiu doar ca, din ce am citit/auzit ca In Cerurui la Dumnezeu, sunt multe lacashuri si Domnul Iisus Hristos s-a suit la Tatal pentru a ne face altul, inca unul cel putzin...

Iar filmul Ostrov (nu-mi place nici titlul) mi se pare ca are ceva aiurea, asta deoarece actorul s-a calugarit si prea e cusuta frumos actziunea cu atza alba (defapt neagra) asha fel incat ceva nu corespunde... desi nu l-am vazut asha mi se pare... Poi cine a vazut actor sa se calugareasca de la un rol... nu-i exclus, e adevarat, doar ca, doar ca... ??????
Reply With Quote