În prealabil postat de ancah
Bravo! Ati reusit sa "omorati" din fasa un topic, pe care multi il asteapta de mult. Daca nu v-a convenit topicul, ati avut indoieli in privinta capacitatii initiatorului acestui topic sau aveati alte propuneri, puteati ori sa evitati topicul, ori sa contribuiti constructiv, ori sa initiati alt topic.
Am constatat de nenumarate ori, ca sunt unele persoane, care nu contribuie cu nimic sau mai nimic, in schimb sunt mesteri in a pune bete in roate acolo unde sunt semne ca cineva are de spus, pentru a iesi ei insisi in evidenta. Mandrie , de care suferim cu totii.
Am aici un cuvant de spus si lui danyel, care s-a lasat prea repede pagubas. Cam cum crezi ca va fi de acum inainte cu marturisirea lui Hristos, mai usor? Nu, chiar dimpotriva; sa vorbim despre Hristos cat mai avem timp, caci vor veni vremuri, cand nimeni nu va mai vrea sa asculte. Nu e cazul, deci sa te lasi atat de usor dat la o parte. Te rog du-ti la bun sfarsit ceea ce ai inceput si sunt convinsa ca vei avea sprijinul celor interesati.
Si am un cuvant si catre cei care au citit acest topic si nu au intervenit, printre care si subsemnata. Cand vedem asa o initiativa frumoasa, e bine sa o sprijinim si sa contribuim pe cat ne e posibil, caci nu e usor a face un studiu biblic, de care avem cu multi dintre noi nevoie si care ne face o reala bucurie.
Doamne ajuta!
Sa punem umarul si sa ajutam, nu sa stricam.
|