View Single Post
Vechi 10.10.2010, 15:45:51
ap2010's Avatar
ap2010 ap2010 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.08.2010
Locație: iasi
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Delirul Vezi mesajul
Aducandu-mi aminte de o emisiune a Mythbuster-silor referitoare la astfel de cipuri am cautat mai multe informatii si am gasit urmatorul filmulet http://www.youtube.com/watch?v=X034R3yzDhw

Ce parere aveti despre atitudinea celor care au incercat practic sa-i intimideze pe realizatorii emisiunii, intr-un mod mai subtil, cand acestia au vrut sa faca mai multe teste asupra acestui cip in legatura cu aspecte precum daca poate fi hack-uit, detectat samd Oare nu este asta o dovada clara ca aceste cipuri sub nici un aspect, adica oricum le-ai lua nu sunt bune, ca nici macar din pct de vedere tehnologic nu pot fi mai sigure.

Cate minciuni ni se indruga zilnic pentru a ni se fura libertatile. Zau ca sec. 21 o fi el secolul vitezei informationale insa mai mult ca orice este secolul minciunii
Nici nu se pune problema ca nu ar putea fi falsificate.Si uite asa va creste numarul de infractiuni cu autor necunoscut.Sau altceva,daca cu ajutorul unui cip un parinte isi poate localiza copilul,acelasi lucru il poate face oricine.Daca exista emitator se gaseste si receptorul,numai sa fie pe aceesi frecventa.
Reply With Quote