imi cer iertare fata de fratii ortodocsi adevarati ,care iubec invatatura si ravnesc sa o apere, ma refer la invatatura aceea curata pura a Sfintilor Parinti.. pentru ravna acelora ca am incercat si eu sa vad cum e sa postesti si alte lucruri si nu am putut, iar acesti oameni care s-au lepadat si s-au straduit inj decursul a doua mii de ani sa ne dea noua o invatatura neratacita asa cum e ea venita de la Duhul Sfant.. ma apuca groaza spaima, si ura ,recunosc ca e ura pura, cand vad cate un mucos ca omul asta ca vine si face publicitate peste tot,ca l-am mai vazut, stie el, face publicitate acestui dusman al bisericii.. desigur ca nu o poti face pe fata ca nu se uita nimeni in gura ta.. dar mai nou diavolul ia chip de oita ratacita si de mielusel "bland" si "nevinovat" ca sa ne improste microbul razvratirii al necuratiei si al neascultarii lui! de asta am aceasta atitudine caci tiu cat chin au tras sfintii si stiu multumesc lui Dumnezeu sa diferentiez duhurile.. e cel mai de pret dar al meu..si ca sa invete si acest Daniel ca dreapta socoteala inseamna sa pui sub semnul intrebarii nu sa sustii fara urma de echivoc o invatatura.. cum poate un pusti sa se autoproclame ca el stie ce e bun? dreapta socoteala este sa te increzi in sfinti nu in ce-ti place.. iar asta se contrazice cu sfintii si ca un satan se mai si foloseste de numele lor, ca altfel pe cine ar prosti? sper ca ma veti ierta si ca m-am facut inteles.. iar celor care poate sunt mai nestiutori, nu prea stiu ce spun Sfintii Parinti sa citeasca mai intai pe acestia chiar daca au un gust mai amarui la inceput dara acesta se va preface in miere, dupa cum mierea acestui clovn se va preface in fiere care va va otravi sufletele.. ascultati de un biet suflet catranit care nu va vrea raul fratilor.. sunt ortodox si apar aceasta sfanta podoaba de parazitii din launtrul ei.atat., Doamne ajuta!Dumnezeu stie ca va iubesc!
|