View Single Post
Vechi 09.10.2010, 19:48:09
GheronIosifIsihastul GheronIosifIsihastul is offline
Banned

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: acolo unde nu e Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit ex chitaristal trupei sataniste Korn,in cautarea lui Hristos

ce parere aveti despre acest om? eu sincer fiind eu insumi un fiu risipitor mult mai risipitor decat el ,dar asta este alta poveste, dar totusi fiind risipitor si fiind pescuit la fel ca si el de dragostea lui Hristos exact ca in acea icoana a coborarii la iad a lui Hristosin care ridica din temintele iadului faptura umana, rupe lanturile grele cu care eram legati, surpa portile, ca in icoane se picteaza bucati din poarta si lacatul rupt, facut bucati de aceasta dragoste care ne salveaza pe toti cei ce insetam dupa ea.. ea cand vine nu te intreaba ce-ai facut, de ce ai ajuns aici, de ce nu ai fost cuminte, te strange la piept se contopeste cu tine cu durerea ta si cine a trait astfel de experiente stie ca asta vindeca.. sufletele pacatoase nu mai spera la mantuire si la dragostea Sa si cand se vad iertate si inca si iubite cu o iubire neconditionata si desavarsita, cine va spune, cine va povesti ce va simti acel om in acele clipe? iata aici marturia unui fost satanist ,chitaristul celei mai prolifice si bine vandute trupe sataniste de heavymetal Korn se numeste, din intreaga lume si din toate timpurile! va invit sa urmariti un clip care iti taie respiratia.. si mai sunt multe astfel.. aviz inimilor impietrite, in special bietilor fratilor nostri ce-si spun atei
ma astept si la reactii adverse ,poate ca vor spune unii ca nu e ortodox ,altii ca are tatuaje si ca nu-l primeste in Rai:) nu pot decat sa ma rog sa inteleaga acesti oameni de ce a venit Hristos si mai ales ca toti suntem la fel de cazuti, in aceiasi oala doar ca poate nu am avut conditiile unora..iata filmuletul!
http://www.youtube.com/watch?v=EOeruTrdF1Q

Last edited by GheronIosifIsihastul; 09.10.2010 at 19:53:00.
Reply With Quote