Citat:
În prealabil postat de Paduraru
Fiindcă suntem la subiectul acesta, văd destule discuții contradictorii și văd foarte mult venin ortodox la unii în dialog cât se poate de banal cu cei de la alte culte. Sincer, ca să nu-mi fac o imagine greșită despre credința noastră (văd un ultim dialog, început banal de pentecost, dar replica a venit ca o salvă de tun din partea lui doctor faustus).NU VREAU AȘA CEVA!!! Prefer să nu mai postez, să nu mai intru pe forum. Asta nu înseamnă că îmi voi dezactiva contul. Păstrez contul pentru articolele frumoase și bune pentru suflet pe care le primesc pe e-mail. Sper să-mi păstrez promisiunea. Nu aștept reacții!
Vă respect pe toți!!!
Dumnezeu să vă aibă în pază și să vă lumineze calea tuturor spre mântuire!
|
Păi măi pădurare, tocmai de asta și suntem pe un forum de discuții ca să mai avem și contre, că altfel ne ruginim cu totul. Și oricum eu nu l-am jignit pe penticostabil, iar dacă nu îți plac contrele (probabil datorită naturii tale mai molcome de acolo din bucovina plai muntos) atunci stai departe de ele și nu te băga că nu te obligă nimeni. Atâta vreme cât nu l-am jignit pe cultist care este problema ? sau ești pus pe aici să denigrezi așa fără argumente ca la noi la rumâni ?