View Single Post
Vechi 09.10.2010, 10:38:54
NEYRA 383's Avatar
NEYRA 383 NEYRA 383 is offline
Member

Data înregistrării: 21.03.2010
Unhappy buna ziua draga andreicozia,buna ziua tuturor,dragii mei

foarte interesanta tema,respect toate parerile,dar m-am oprit la tine draga andreicozia pt.ca mi-a placut cel mai mult puctul tau de vedere,cu atat mai mult ca vine din partea unui barbat,permite-mi sa te felicit pentru educatia de care dai dovada,deasemeni si pe cei care ti-au insuflat-o.
Am fi tare fericiti,fericite daca ar fi mai multi printre noi cu aceasta gandire,educatie,ajungand aici mi-am amintit povestea trista,dar adevarata,pe care am trait sa o vad cu ochii mei,si care ma intristeaza si azi,cand imi amintesc de ea,ca acum de exemplu........si cu permisiunea dvs as dori sa vi-o imparasesc,spre a fi invatatura si spre evitarea acestor fapte daca este cu putinta pe viitor;
eram copil de vreo 7-8 ani cand langa noi s-a mutat o familie ,la prima vedere o fam. obisnuita iar eu am fost primul fericit,ca aveau 2 baieti.....ceva mai mari decat mine cu 2-3 ani si aveam cu cine sa ma joc.....eu singur fiind la parinti....tatal lor,parea un om bun tot timpul cu zimbetul pe buze ,iar mama lor,imi parea sfioasa,si supusa,totdeauna cu o vorba buna,adesea o vedeam pe mama lor mai tarziu vanata,cand la un ochi cand la celalalt cand cu gura sparta,o vedeam ca imi zimbea cu tristete,dar imi zimbea de fiecare data.....anii au trecut noi am crescut si ne-am urmat cursul vitii fiecare,cei doi prieteni ai meis-au facut ....politisti,s-au casatorit,cel mare primul care s-a casatorit a avut o fetita in primul an de casatorie,sotia lui am intalnit-o de nenumarate ori........la fel ca pe mama lor.......vanata,pe fata,pe maini,pe brate.......a murit la 32 de ani ....de ciroza hepatica(!)ramanand fetita lor orfana de mama de la o varsta frageda,iar fratele cel mic s-a casatorit cu o fosta colega de a noastra de scoala,deci ne cunosteam cu toti,iarasi si el a avut 3 copii 2 fete si un baiat,cu cate ma intalneam adesea,la biserici,sau la manastire care era aproape de cartierul nostru si spre durerea mea .....tot la fel,era plina de echimoze,cu copilasi intodeauna dupa ea,copii nostri au fost si ei prieteni buni,au fost la aceiasi scoala,iar la parintii mei si ei le ziceau....tot bunici idesi nu eram rude ,ci doar prieteni. si vecini,iarasi alti ani a trecut,iar la varsta de 39 de ani prietenul cel mic,care avea trei copii sastins din viata.....tot de ciroza hepatica,iar nevasta lui ramand singura cu 3 copii de crescut,fetele s-au casatorit,iar fiul lor cel mic acum..........este la facultatea de teologie,spre SLAVA SI MARIREA LUI DUMNEZEU,si cred ca acum poate va inceta violentele din aceea familie,dar nu pot sa nu ma intreb cate oare astfel de cazuri nu sunt ascunse sau musamaizate,doar de dragul de a fi in randul lumii,asa cum am citit pe acest sitte.Iar mama lor s-a stins din viata dupa o lunga si grea suferinta de 9 ani de paralizie ,tintuita la pat si la un an dupa ea si tatal lor.........
Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
da, barbat, bine

DIn nou, in timp ce femeie asculta la turuiala barbatului care o pune foarte amanuntit la punct cind are chef, ca doar ii este superior, barbatul asculta filozofeala unora si altora care vorbesc chipurile din partea lui Hristos, adica complet subiectiv, pentru ca o poti BRODI EXACT CUM VREA INIMIOARA TA sa pice, adica in avantajul barbatului. Asta-i ascultarea "de Hristos" care vrei sa mi se explice?:))))
Hai sa fim seriosi! crezi ca suntem copii?
Hristos in scripturi a vorbit putin pe tema asta si foarte evaziv, la modul general, asa ca sfaturi, si evident ca noi barbatii am intors-o cum ne convine DUPA MODELUL IUDAIC si ne-am facut stapinii FEMEILOR!
Reply With Quote