View Single Post
Vechi 08.10.2010, 21:01:50
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Popi e o denumire din popor. Ce vina am au ca popii nu sunt respectati de credinciosi? Ti-am mai spus si-ti repet pana intelegi. Era o alegere fonetica.
Tu trebuie să arăți respect, punct. E chiar așa greu să înțelegi?

Citat:
Nu cred ca esti atent la ce postezi. Tocmai ai dat doi bani (de fapt ai tastat nitel) pe ce respect eu. Chiar tu, desi spui ca nimeni.
Una e să arăți respect alta e să respecți în forul tău interior.

Citat:
Spuneam ca ai avut
postari aberante dpdv stiintific si ai avut. Amenintari ai postat chiar in acest mesaj. Sa ti le arat eu sau le identifici singur? Daca ai dificultati, imagineaza-ti ca mesajul tau e scris de un ateu le adresa unui crestin. Jigniri ai ai postat chiar in acest mesaj. Sa ti le arat eu sau le identifici singur? Daca ai dificultati, imagineaza-ti ca mesajul tau e scris de un ateu le adresa unui crestin. (Ti-am zis ca-ti repet pana intelegi)
Ești un mincinos ordinar cu aberațiile ăstea despre care tot aduci vorba. Ce aberație, dă exemplu de una.
...
Dacă mesajul scris de ateu e pe un forum al ateilor nu e nelalocul lui.

Citat:
Eu totusi n-am sa te parasc la admin pentru abaterile tale. Vezi mai sus ce am scris, n-are rost sa repet. Sper!
Eu o să te raportez dacă te mai comporți aiurea, ca să epurăm forumul de comportamentul de cartier.

Citat:
Iti multumesc ca nu ma lasi sa vorbesc singur. Esti cel mai de treaba crestin de pe forum!

Totusi, daca dupa tine, a purta un dialog civilizat se bazeaza pe logica "trebuie sa crezi in Dumnezeu, impotriva oricarei evidente" (da stiu e un citat vechi de cateva zile), atunci cu siguranta nu vom putea avea un dialog civilizat in acest sens.
Bați câmpii. Poți să fii ateu sau alt fel de eretic și să ai un comportament decent. Pot să dau exemple dacă vrei. Era un ateu din Piatra Neamț acum câteva săptămâni (nu-i mai rețin numele), căruia nu puteam să-i reproșez ceva, arăta o politețe reală, nu amestecată cu miștocăreală stupidă ca tine.

Last edited by Traditie1; 08.10.2010 at 21:14:38.
Reply With Quote