Citat:
În prealabil postat de codana
io,nu cred in reancarnare,cred in inviere unde omul v-a primi un corp nou.ce fel de corp? nu stiu si nici nu ma agita acest gand.
nasterea din nou se refera la botez,parerea me.
|
mai, nu-i mai raspundeti.. wasabi are nevoie de liniste.. el nu este ca noi crestinii ortodocsi.. nu-i putem face fata.. el citeste ziare precum liberatea si cancan.. a citit scrierile despre tainele universului ale mamei omida si urmareste emisiunea lui oreste ,nu scapa niciuna! si a citit si biblia in ENGLEZA! nu ati vazut citatele? ne-a si tradus.. eu unul cred ca el este un guru care a venit sa ne lumineze si sa ne scoata din ingustimea noastra.. inca nu descifram noi vorbele lui pline de talc si de intelepciune, ca daca am stat atata departe de ziarul LIBertatea.. pe bune! deci nu-l mai contraziceti ca-l obositi!
wasabi, nu ne lasa, mai spune-ne despre univers si astro fizica te rugam.. influenta ta asupra noastra este exact ce aveam nevoie.. !
eu m-am prins.. el vrea sa ne testeze.. si voi ati cazut in plasa raspunzand la capcanele intinse de el.. wasabi, spune-ne direct adevarul! nu ne mai tortura!