View Single Post
Vechi 08.10.2010, 11:54:56
vlahmacedoroman vlahmacedoroman is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DAMIAN Vezi mesajul
Plecarea parintelui Nichita este o mare pierde pentru neamul nostru romanesc si credinta noastra ortodoxa.
mai exact a trecut la stilisti,si a rupt comuniunea cu toate bisericile ortodoxe surori:Patriarhia Ecumenica,Patriarhia Rusa,Sarba,Bulgara,etc!actul sau de lepadare se gaseste pe net!
de ce sa nu spunem lucrurilor pe nume,se poate vedea semnatura sa alaturi de ale maicilor!pacat,mare greseala!sper sa revina in sanul bisericii mame!

damian:
Imaginatia fiecaruia dintre noi este libera sa alerge in cautarea raspunsului. Ce presiuni (si de catre cine aplicate) pot face un duhovnic al neamului sa se refugieze in alt stat. Ce amenintari (si de catre cine indeplinite) au condus la organizarea plecarii in taina, semanad mai mult a evadare. Ne face sa ne gandim la incercarea de asasinare a parintelui Iustin Parvu, ne face sa ne gandim la parintele Corogean si cazul Tanacu. Ne face sa ne gandim ca am pierdut un pastor si ce sansa mai are turma in fata lupilor ce l-au alungat? Lupii ce nu ne vor carnea sau pielea, ci singurul lucru ce nu se poate fura, dar se poate vinde: sufletul…

Damiane te rugam frumos sa nu mai induci oamenii in eroare!Nu sa facut nici o presiune asupra p.Nichita,el a ales de bunavoie ruperea comuniunii cu BOR,ai o imaginatie bogata,ciudat este ca recomanzi o astfel de imaginatie si la altii!
Mirosi de la o posta a duh de razvratire impotriva BOR,matale esti cumva stilist sau zelotist?!

iata link-ul cu declaratia si semnatura in original(scanata) fostului duhovnic de la m.Brancoveni:Nichita
http://vremuriledepeurma.files.wordp...ita-pascan.pdf
apropo Damiane,foarte frumoase citatele date de tine,poate ne spui si noua de unde sunt!Insa sincer as fi dorit ceva scris de tine nu scrise de altii!
copy-paste,stiu se face mai usor,insa aici pe forum ar trebui sa scriem si ideile care ne apartin!
sper ca nu te-am suparat!iertare!

Last edited by vlahmacedoroman; 08.10.2010 at 13:46:38.
Reply With Quote