View Single Post
Vechi 07.10.2010, 23:51:51
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Concluzia ?

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
O mica concluzie:

Perioada de impartasire optima este cuprinsa intre 7 si 40 de zile.Nu este gresit nici pentru cei care se impartasesc numai in cele patru posturi,insa aici intervalul de timp mi se pare prea lung.
Daca au trecut trei saptamani fara sa te impartasesti,incepe sa se cunoasca ,sufletul este mai vulnerabil,incepe sa slabeasca.
Dar fiecare sa faca cum crede ca este mai bine pentru el,fara sa judece pe ceilalti care fac altfel.
Daca simti nevoia sa te impartasesti saptamanal ,atunci fa asa.Daca vrei sa te impartasesti numai in posturi,esti in regula.
Stabileste -ti singur masura si dorinta.
Am ajuns de unde am plecat ! Tot pe loc, pe loc, pe loc , întru derutarea cititorului și nu numai ! Nu voia noastră să se facă , ci voia Lui , și prin Duhovnic voia Lui va fi prezentă ! Eduardd a tras concluzia cea normală, firească și cea mai apropiată de Adevăr : Duhovnicul ne va da răspunsul cel mai bun după firea și putința fiecăruia în parte ! Medicamentația fără prescripția și supravegherea medicului este sinucidere curată, lentă, dar adevărată !