Citat:
În prealabil postat de eduardd
Mai frate, te rog! stai nitel si analizeaza ce scrie interocutorul tau.. apoi raspunde... Nu ca vreau sa am eu ultimul cuvant dar intelege/simte si ceea ce spun eu. Numai daca vrei...e drept..
|
Florin nu o face din rea vointa ! Nu vreau sa-i iau apararea , dar deja il cunosc , cat de cat ! E ceva mandrie in mesajele lui , dar oare cine nu-i lovit de MANDRIE ? Florin e un mare iubitor de Dumnezeu , si poate si de aceea "incapatanarea " lui de a-i aduce pe toti la gandul si vorba lui . Pericolul nu-i nici pe departe la cel ce-i citeste mesajele , ci pericolul este chiar la el
, caci sunt sigur ca dupa atatea indemnuri , el singur a avut caderi nemaiputand sa-si duca planul pan la capat . Aici e marele pericol fratilor , caci diavolul nu doarme si te loveste din plin cand te falesti in ale credintei , cand pari foarte sigur pe tine si crezi ca toata lumea este a ta si poti infaptui tot ce-ti doresti . Florin a ignorat complet ispita , si tocmai ea il va lovi din plin ! Duhovnicul are aceasta mare sarcina de a ne indruma si de a lua asupra sa tot greul pe care un mirean nu-l poate intelege si nici nu-l poate duce ! Doamne ajuta !