Citat:
În prealabil postat de Callyope
Anna eu consider ca diavolul nu este capabila sa ofere evolutie, sa ofere ceva oamenilor, sa ajute, el doar amageste si pierde.
Apropo de Darwin si teoria lui, Darwin era un om de stiinta chinuit, el a conceput teoria sa pentru a demonstra non-existenta lui Dumnezeu, fiind strivit de moartea ficei sale mai mari. La inceput era un om fidel familiei si religiei, dar povara moartii ficei sale a fost prea mare pentru el si atunci el a inceput o revolutie morala si religioasa. E usor sa fim vituosi si buni cand viata noastra curge lin...Eu il inteleg si nu il judec, lucrarea am auzit de ea, dar nu am avut nici macar curiozitatea sa o rasfoiesc, de citit nici atat.
Cat despre literatura si Lady Gaga, sunt carti care imi plac ma inspira si carti care nu-mi spun nimic...la fel si cu muzica..e mult de discutat aici...
|
Aberezi la greu, Darwin începuse să aibă convingeri atee înainte să se căsătorească, tot ce spui e doar imaginația ta. Înainte de căsătorie, Emma, viitoarea lui soție, se temea că acele convingeri atee ale lui îi vor separa în viața viitoare:
http://en.wikipedia.org/wiki/Charles...eligious_views
Și teoria evoluționistă nu a compus-o datorită morții fiicei sale, ea s-a coagulat treptat, vreme de decenii în mintea lui, începând cu mult înainte de căsătorie.
Nu e de mirare că cineva atât de înclinat spre fabulații dă credit și poveștilor cu extratereștrii. Nu ai nici cea mai vagă informare teologică, probabil nici în Dumnezeu nu crezi, cel puțin nu în sensul ortodox, de Ființă personală, prezentă, proniatoare.