View Single Post
Vechi 07.10.2010, 11:33:29
Grabriella Grabriella is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Cluj
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Oare chiar esti atat de trufasa? A ajuns egoismul tau asa departe? Ce insemna trufia pentru tine?
Chiar aduni bani la saltea, ti se intuneca mintea cand vezi euroii?
In ce fel te desfranezi zilnic? Cu gandul poate sau cum?
Chiar cauti cu orice prilej sa le faci rau celor care ti-au gresit? Iti sare tandara atat de usor?
Atat de mult mananci? Pana nu mai poti?
Le doresti rau celor carora le e bine?
Si chiar lasi sa treaca ziua fara sa spui o rugaciune, fara sa dai un ban saracului pe langa care treci, fara sa sfatuiesti pe cineva?

Vezi tu, Gabriela, ca nu prea te cred. :) Daca tu si Ana asteptati sa ajungeti la nepatimire si la desavarsire si abia apoi sa-L primiti pe Hristos, va inselati. Pentru ca El ni Se da in dar, nu pentru meritele noastre. Si a venit si vine inca pentru a-i ajuta pe cei pacatosi si cazuti sa se ridice, nu a venit pentru cei drepti. Stii bine asta, nu?
Eu sunt o persoana ce am venit in ortodoxie de 10 ani doar. Am o bucurie si o fericire fara margini cand primesc Sf. Taine. Nu pot sa-ti spun ce muuulttt imi doresc sa ma impartasec. Intotdeauna ma simt vinovata cand particip la Sf. Liturghie si nu pot sa ma impartasec pentru ca Domnul este acolo, viu, prezent si jertif pentru noi toti si eu,nemernica, nu m-am pregatit sa-l pot primi desi El ma cheama "Luati mancati.." Pentru mine este intocmai cum as fi invitata la o masa imparateasca si eu merg acolo murdara si rupta si zdrentaroasa, urat mirositoare .
Nu astept sa ajung la perfectiune pentru ca asta ar insemna ca numai sfintii ( si poate nici ei) ar putea sa se impartaseasca si parintele duhovnic mi-a spus ca toate patimile exista in noi, nu le putem extermina, dar le putem tine in frau. "Iar daca ai cazut, scoala-te !"
Pe mine ma doare si ma opreste neputinta si lenea mea de a ma pregati cum se cuvine sa stau la masa Domnului
Reply With Quote