Citat:
În prealabil postat de Callyope
Este rusinos sa minti, sa furi, sa dai in cap...etc. Nu sa intrebi si sa sustii, defapt mai mult sa dezbati o idee care pana la urma nu s-a dovedit a fi rea sau buna, adevarata sau falsa. Ce treaba am eu cu concluziile la care au ajuns altii, nu pot avea propia mea concluzie? Si nu-mi plac bigotismele.
Dumnezeu ne-a dat libertate nu ingradire!
Eu sunt de acord ca diavolul poate lua orice forma, chiar si de extraterestru, probabil asa la vazut si Parintele Cleopa. Dar eu ma refeream la alt tip de extraterestru, unul bun, care ajuta din umbra, care nu vrea sa se faca vazut, dar vrea sa ajute.
De exemplu Nicola Tesla, spunea ca toate inventiile i-au fost comunicate de o entitate si inventiile lui Tesla au fost cu mult inaintea vremii in care a trait...numai stiu ce compozitor spunea ca a scris partiturile respective tot asa dictate de nu stiu cine...si exemplele pot continua. Evident ca toti au fost considerati nebuni...dar totusi cineva trebuie sa fi fost...
|
callyope, am cunoscut o femeie candva ,Madame Callyope se numea, o femeie de nota 20! nu exista extraterestrii, daca ne-am apropia mai tare si mai strans de dumnezeu in lumina Lui vom vedea ca nu exista.. se vor ridica solzii de pe ochi si valul de pe minte si multe astfel de "credinte" se vor vadi in falsitatea lor.. si eu am crezut in extraterestrii la un moment dat.. tot asa ,credeam si eu, ca universul e prea mare ca sa fim numai noi, credeam ca spunandu-mi asta ii fac un serviciu lui Dumnezeu si mai spuneam si ca acesti extraterestrii sunt mai inaintati, si ca ne mai ajuta sa crestem.. asa ma imbrobodise satana.. prin rugaciune si smerenie si vederea pacatelor, astea dispar ca orice alta vraja.. oh Callyope, daca ai stii si daca eu as putea sa-ti arat cat ne iubeste Dumnezeu si cate de prezent si de aproape este si ce faptura minunata si desavarsita suntem! al nostru si numai pentru noi este tot universul si alte fapturi nu mai sunt afara de Pamant!.. si cat e de minunat! ma simt frustrat ca nu pot arata! ne-a creat sa fim ca El Callyope! noi suntem dumnezei.. acum suntem cazuti dar avem acest potential si nu oricum! ne facem UNa cu Dumnezeu! Una cu El Callyope! Una si aceiasi fiinta ,fara ca prin asta sa disparem! te vei vedea pe Tine El, nu pe El langa tine cumva.. ci TU- ca esti El! nu poate fi explicat! si atunci vei intelege cat de important si de maret este sufletul si te vei uimi vazand ca ne-a creat tot universul asta ca sa ne odihnim in El.. El (universul) este infinit caci este un fel de oglindire a maretiei Lui nespuse.. nu exista extraterestrii! noi suntem cea mai inalta forma de existenta, acum suntem cazuti in praf si-n cenusa si am pierdut comuniunea cu El si cu Duhul Sau cel Sfant fara de care suntem intunecati si goi

dar o putem restabili.. vrei sa ajungi sa te vezi si sa te simti Una cu Dumnezeu, sa simti toata fericirea Lui, toata Bucuria si Veselia si frumusetea si Fericirea cea mai presus de idea noastra de Fercire? roaga-te neancetat, intra in comuniune deplina cu El, respira-L pe El, inseteaza dupa El ,scufunda-te in El si vei afla cele despre care eu vorbesc acum.. mie mi s-a revelat in inima nu dupa vreun merit ci cazut fiind! marire Tie Doamne, slava Milostivirii Tale celei nespuse si de negrait! nu mai puteam sa fac urmatorul pas si El atunci mi-a facut o vizita in inima.. mai multe nu pot spune dar vreau doar atat sa stii ca marturia mea este adevarata si ca nu exista prostiile astea .. tot ce invata Biserica ortodoxa prin Sfintii sai este intru totul adevarat.. nimic nu i-a scapat, nu te teme si toate sunt intocmai cum ea le explica!Doamne ajuta sora Callyope!uite ,iti trimit ceva pe privat!